Sidor

19.11.2015

Mikä on sinun paheesi?

Moikka :)

Keskusteltiin tänään Teron ja Kaisan kanssa paheista. Tai oikeastaan koko homma lähti liikkeelle Teron vesipullosta. Tero juo aina vettä 1,5 litran 7 up pullosta. Kysyin Terolta jos se on sama pullo mikä hän käytti 2012 alkuopastuksessa. Ei ollut. Tero paljasti juovansa kyseistä juomaa melko paljon. Kaisan mielestä aivan liian paljon koska juomassahan on aspartamia mikä ei ole hyväksi. Siihen Tero nauroi ja sanoi, että se on sitten hänen ainut pahe.
Näin se on. Kun elää kaikin puolin ärsyttävän terveellisesti, syö monipuolisest, ei stressaa, liikkuu, ei käytä alkoholia, ei huumeita tai polttaa tupakkaa ja kaiken lisäksi on onnellinen, niin se menee melkein hieman överiksi :D Minusta jokaisella ihmisellä pitää olla joku pahe, muuten on epäinhimillinen ja aivan liian hieottu sekä ÄRSYTTÄVÄ! Jollei muuta niin koko yliterveellisyys saattaa loppupeleissä ärsyttää itsensä.


Kuva Lauri Majamaa, Studio X, vaatteet Body Action

Kuulen tähän joukkueeseen. Elään ja olen melkein aina elänyt ärsyttävän terveellisesti ja kaikin puolin oppikirjojen mukaisesti. Olen useampaan otteeseen miettinyt sitä, että kyllä minulla pitää olla joku pahe, muuten homma lähtee käsistä. Elämässä pitää ola rentoutta ja jotain vähemmän harkittuja ominaisuuksia. En polta, en juo, syön niin hemmetin fiksusti enkä edes ikinä syö ohi :D :D Kamala tyyppi!! Käyn aamulenkeillä joka aamu ja treenan, nukun 9h/yö… ja blaa blaaa blaa :D Ihan kamalan ärsyttävää :D Jotain pitää olla mikä ei ole niin terveellistä, ihan asian vuoksi.

Minullakin on paheita, hieman säälittäviä ehkä mutta on silti.

1. Aspartamijuomat. Juon FunLight, Pepsi Max ja käytän keinomakeutettuja lisäravinteita. Mehua ja cola meni päivittäin dieetillä. Toki melko kohtuullisisa määriä mutta on se turhaa vetää tyhjiä kaloreita ja tunkea pelkkä paskaa kehoon. No, elämä on :D


Kuva Lauri Majamaa, Studio X, vaatteet Body Action
                       

2. Olen treeninarkkari. Liikunta ja kuntoilu on hyväksi mutta kun on riippuvainen äärirajoille viedystä hc treeneistä jossa hajoitetaan lihaskudoksia ja kortisolitasot paukkuvat niin ei enää puhuta terveysliikunnasta. Näin se vaan on. Olen onneksi valmentajani myötä saanut tämä riippuvaisuus hallintaan mutta olen se tyyppi joka sanoin Jarille valmennuksen alussa " Pystyn sitten tappamaan itseni treneillä" ja vielä tein sen :D Ylikunto ja ylirasitusta on koettu jo muutamaan otteeseen ja vieläkin iskee paniikki jos en saa treenata esim viikkoon. Onneksi olen iän myötä oppinut lepäämään myös ja kuuntelemaan kehoa. Kantapään kautta opittu mutta silti.

3. Olen ikuinen suorittaja ja perfektionisti. Näillä ominaisuuksilla on puolensa ja puolensa. Kun niitä tiedostaa pystyy myös hillitsemään piirteitä eikä päästämään niitä hallitsemaan elämää. Pitää olla rentoutta myös ja joskus on pakko osata antaa itselleen ARMOA! Ja hei, järjen käyttö on sallittu. Aina ei tarvitse tehdä asiat helvetin hyvin, joskus voi myös mennä sieltä missä rima on alin. Sen olen oppinut opiskelussa, varsinkin oikiksessa. Muuten tappaa kyllä itsensä hyvin nopeasti :D

Ja hei, hakemukset soimaan :) Tämä on oikeasti hyvä tarjous!!!


EDIT 3. Lisäksi en osa kirjoittaa :D Heti otsikossa kirjoitusvirhe… "Mikä on sinun pahesi?", yksi E puuttuu :D Onneksi on Juhani Salo korjaamassa :D KIITOS! Kompensoi tämä pahe itseironialla sekä sarkasmilla ja sillä, etten ota sitä niin vakavasti :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.