Sidor

23.11.2015

Saisiko kyykkytekniikkan opetus lisätty peruskoulun opetussuunnitelmaan :D?!

Heippa!
Alla oleva kuva kertoo aika lailla fiilikset tällä hetkellä. Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sana…. :D

Uusi treeniohjelma on ihan p:stä. Siis se on aivan kamala. Eilen oli jalkapäivä ja homma alkoi klo 06 aamulla sillä että kiroilin Jaria alimpaan helvettiin, avauduin asiasta Marikalle puhelmisessa ja kysenalaistin koko homman järkevyyttä.Tuli melkein pari kyyneltä :D Kutsuin valmentajani PASKAPÄÄKSI. Olen aikaisemmin myös informoinut Jaria kutsumanimestä ja hän väitti että paskapäät ovat muodissa. Joopajoo.  

Klo 12 menin silti kiltisti vääntämään kyykkyjä ja jatkoin seinään potkimista salilla. Loppuverryttelyä tehdessäni nauroin jo koko tilanteelle. Ihana ja kamala ohjelma sekä ihana ja kamala valmentaja :D

Ohjelma on kuulema ihan perusohjelma. Hieman lisämausteilla tietty. Mun näkökulmasta ne lisämausteet ovat pääroolissa :D Ja daaamn, kun osaa aktivoida lihas ja on melko kokenut treenaaja niin treenit uppoo todellakin. Älkää nyt ymmärtäkö tätä väärin :D! Pidän ohjelmasta ja oma vika kun teen tätä. Sitä saa mitä tilaa ja treeninarkkari kuten olen niin nautin kyllä koko hulluudesta, koska ohjelmassa ei ole mitään järkeä, eikä välttämättä bodaamisessa muutenkaan. Mutta todettakoon taas kerran, että se on silti ihan parasta mitä ihminen voi tehdä + tykkään kyllä ohjelmastani sekä valmentajastani :)!
Totuus on ikävä kyllä se, että ikävimmät liikkeet salilla ovat yleensä ne jotka kehittävät eniten. Sama koskee muu elämä. Vaikeat ja raskaat asiat kehittävät, helpot eivät kehitä. Kova jalkatreeni raskailla kyykyillä kehittää enemmän kuin loitonnuslaitteessa veivaaminen :) Olen pahoillani mutta näin se on!

Katsoin vahingossa käsivarsiani. Näyttää olevan jotain letkuja siellä paidan alla.

Minulla on koko dieetin aikana ollut se ajatus päässäni, että kun dieetti on ohi, panostan kunnolla oman kyykkytekniikan parantamiseen. Puhun siis tavallisesta takakyykystä vapaalla tangolla. Se on kuningasliike maastavedon ja penkin kanssa. Näin ainakin minun mielestäni. Varsinkin kyykkytekniika pitäisi kuulua peruskoulun opetussuunnitelmaan. Säännöllisesti ja hyvällä tekniikalla suoritettuja kyykkyjä on sijoitus omaan hyvinvointiin ja ellämänlaatuun. Silla saa vahvistettu sekä jalkojen lihaksia myös keskivartaloa, tasapainoa ja kehonhallintaa. Lisäksi liikkuvuus paranee ja pään kestoa. Puhumattakaan ainaanvaihdunnallisista hyödyistaä ja onnistumisen ilosta. Voi morjens mitkä hyödyt!!! 

Torastaina hiottiin Teron kanssa tämän tytön kyykkytekniikka tip top kuntoon. Olen kyykänyt paljon elämässäni ja saanut kunnon koulutusta siihen. Osaan teknisesti kytykätä ja tiedän tarkalleen miten kyykky tehdään. Nyt sain myös oma suoritustekniikka käytännön tasolla kuntoon ja varmuutta siihen, että se on kunnossa. Perkele :D Torstaina kyykätään taas Teron kanssa. Seuraava askel on neuvotella Jarin kanssa siitä, että haluan takakyykkyä treeniohjelmaan. Toivottavasti menee läpi :) 

Jos kaipaa hiomista oman kyykkytekniikan suhteen niin rohkeasti koodia mulle! Suosittelen todellakin hoitamaan tämä asia kuntoon! Tässä ote Katan ekasta kyykkytunnista. 

Kannatti muuten mennä salille eilen kiroilemaan. Takapuoli on tänään niin kipeä, että istuminenkin sattuu ja päätin pitää lepopäivä salista. Lihas kasvaa nimittäin levossa. 

Tammikussa alkaa pieniryhmätreenit. Treenataan joka sunnuntai klo 10-11. Ohjelmassa on sekä toiminnallista treeniä että salitreeniä. Voidaan myös hoitaa kyykkytekniikat uuteen uskoon. Treenikertoja on kymmenen (10), 11.1.-13.3.2016. Treenit tapahtuu Tampereella, ryhmäkoko on 4-6 henkilöä ja hinta 250e/henkilö. Treeneillä saa mm peruskuntoa sekä lihaskunto kohomaan. Lisäinfoa minulta, info@thundertrainingnutrition.com. Loistava startti uudelle vuodelle!!!

Ei mulla muuta :) Hyvin menee mutta menköön! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.