Sidor

16.11.2015

Huipputarjous, kuulumisia sekä treenivinkki pakaratreeneihin :)

Heipparalla!

Aloitetaan tällä huipputarjouksella :)! Tarjous siis voimassa vuoden loppuun asti ja koskee kaikkia valmnennuksia. Samalla voi hankkia sekä itselle että puolisolle valmennus ja yhdessä olla ajoissa liikkeellä kesäkunnon suhteen. Muut aloittavat nimittäin aikaisintaan tammikuussa :D Näin varmistat myös että saat tuloksia! Samalla voi osallistua ruokavalion arvontaan tykkäämällä Thunder Training & Nutritionin fb-sivusta ja jakaamalla kuvaa. Ruokavalio on mahdollista vaihtaa treeneihin jos haluaa, eli palkinnon saa valita itse :) Valmennuspaikkoja on rajoitetusti. Pidän tiimi pienenä jolloin pystyn panostamaan 100% jokaiseen valmennettavaan. 


Sitten muihin juttuihin. Olen suosiolla ollut käymättä vaalla pariin viikkoon. On kuitenkin hyvä seurata painoa varsinkin näin kisojen jälkeen kun listään ruokaa. Tarkoitushan on pitää kunto siistinä mikä kyllä voi seurata ilman vaakaakin :) Vaaka näytti  66kg joten paino on siis tullut 2,6 kg kiloa Jkl:n jälkeen. Ihan ok ottaen huomioon, että kisoista on 8 viikkoa ja ruokamäärä on kasvanut mukavasti. Hh on lisätty reilu 200g/pv ja rasvaa noin 40g. Protskuakin on tullut lisää ja treenit ovat vähentyneet. Oletan, että suurin osa on nestettä mikä on mennyt lihaksiin hh myötä, niitä ei nimittäin ollut loppudieetillä. Eikä haittaa jos on tullut hieman rasvaakin :) 

No, kunto ei ole pysynyt itsestään. Olen ollut tarkka ja noudattanut ruokavalio koko ajan ja ihan heti kisojen jälkeen sekä pitänyt kiinni maltillisista aamuaerobisista. Kova työ palkitaan :) Eikä se nyt niin kova työ ollut mutta ehdottomasti sen arvoista on ollut kun kroppa muuttuu pikkuhiljaan eikä ole tapahtunut mitään jäätävää palloefektiä. Päinvastoin on tullut paljon hyvää palautetta siitä, miten hyvin kunto on pysynyt :) Erityisen kivaa ja palkitsevaa oli lauantaina saada Jutaltakin hyvää palautetta kunnon suhteen! Joskus oikeat sanat oikealta ihmiseltä merkitsee paljon :) Kiitos tätäkin kautta Jutta!

Tässä pari kuvaa viime viikon treenistä. Painetta on tullut lihaksiin ja POSKIIN :D :D

Eilen oli jalkapäivä. Ajattelin jakaa teille yksi lempiliike, reverse hack. Se ottaa hyvin pakaroihin ja takareisiin eli veikkaan, että moni on kiinnostunut niiden lihasryhmien kehittämisestä :) Hyvä vinkki on tehdä liike rauhallisesti, pitää paine kohdelihaksissa koko ajan ja keskittyä todella hyvään lihassupistulkseen loppuasennossa :) NAUTTIKAA!!!


Olen päässyt kunnolla uuden treeniohjelman makuun. Olkapäitä tulee hinkattu kolme kertaa viikossa… Jari on ilmeisesti siitä mieltä, että niitä pitää kehittää :D Olen nimenyt ohjelma "Bull´s Megadethohjelmaksi". Nimi kertoo kaiken. Se on kuulema ihan perusohjelma mutta uskallan väittää vastaan…. Hullu toi ukko :D Hullu ja ihana kun tekee mulle näitä ohjelmia :)

Ei mulla muuta. Muistakaa D-vitamiini nyt tähän vuodenaikaan, ja C:tä! On nimittäin turhaa saada flunssa. Itse käytän näitä, MiniSun ja Sitecin C:tä Sporttimekalta :) Jutta huolehtii mun omegoista :D KIITOS!
Huippens alkanutta viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.