Sidor

12.11.2015

Nälkä kasvaa syödessä :D

Huomenta :)

Sain reilu viikko sitten lisää ruokaa rasvan muodossa ja sen jälkeen vasta tuli nälkä :D Sanonta, että nälkä kasvaa syödessä pitää todellakin paikkaansa. Nälkä on läsnä koko ajan ja olo on täysin tyhjä. Mielessä pyörii ruokaa ja nyt ei puhuta kakkuhimaoista vaan siitä, että tekisi mieli syödä enemmän riisiä, puuroa, munia ja muuta puhdasta ravintoa. Iltasin kun menen nukkumaan niin mietin jo aamupuuroa ja nousen pari kertaa juomaan vettä jotta saisi jotain täytettä vatsaan. Jokaisen aterian jälkeen on taas nälkä :D Eikö kuullostaakin kivalta :D :D Naurettavinta tässä on se, että minulla on ihan reilujua annoksia, eli ruokavaliossa on reilu 200g hiilaria, noin 1g rasvaa/painokilo ja protskua todella reippaasti. Toki on varaa lisätä ruokaa mutta hei, kisoista on vain 8 viikkoa ja onhan kalorimäärä enemmän kuin tuplaantunut dieettiin verrattuna. Ei hätää siis! 


Moni sanoo, että nälkä on pohjaton kisojen jälkeen. Tämä nälkä ei lopu syömällä. Sen olen kyllä huomanut :D Kerrankin on jotain hyötyä tästä minun hieman fanaattisesta itsekurista. Olen vuosien varrella oppettanut itseni löysäilemään tarpeen mukaan koska liiallinen itsekuri ei ole hyväksi. Tarvitaan myös rentoutta ja rento ote silloin tällöin. Toki itsekurista on paljon hyötyä, kuten esim nyt. Tiukkaa tekee kyllä :D Mutta hei, ei se haittaa. Palaudun nyt vasta ekasta kisadieetistä joten haluan tehdä se hyvin :) Rentous sitten kun kroppa on palautunut kunnolla!

Mutta pakko todeta sen, että siinä vaiheessa kun minä selaan kakkublogeja ja luen Kinuskikissan kakkureseptejä joka päivä niin puhutaan jo nälästä :D Ne jotka minut tuntevat tietävät sen, että en todellakaan välitä "herkuista" vaan ruuasta enkä ikinä ole ollut mikään karkki/kakkuihiminen, ei siis edes pienenä. Näiden blogien päivittäinen selaaminen on siis todella poikkeuksellinen tilanne minulle :D Onneksi osaan itse nauraa sille :)

Eilinen meni mukavasti tällä kaavalla: aamulenkki, opiskelu&työ, treeni, opiskelu&työ. Olen siinä onnellisessa asemassa, että Fit4You huolehtii treenivaatteistani. No, myönnetään…. asun kyllä niissä muutenkin koska ne ovat niin mukavia päällä :D 

Otan nyt projektiksi ottaa enemmän TREENIkuvia. Jotenkin menee aina niin, että keskityn treeniin niin paljon, että muistan vasta pukkarissa ottaa kuvia… :D Sorry!! Parannan tämä nyt. Huomaa muuten että on talvi, aika kalpea mimmi :D

Kuten aikaisemmin olen todenut, niin jos joku lukijoistani haaveilee juristin urasta tai siitä, että hakisi oikikseen niin check this out, tätä se on!!!!!!!! Kirjat eivät lopu ikinä, eikä säädökset, oikeustapaukset, mietinnöt ym lopu ikinä. Nyt loppuvaiheessa joudun todellakin taistelemaan tämän kanssa jotta saan pylly pysymään tuolissa päivästä toiseen. Kyllä ihminen on tehty liikkumaan vaikka miten kiinnostavaa onkin oppia uutta ja perehtyä näihin aiheisiin. Oikeustiede on kyllä mielettömän kiinnostavaa, varsinkin urheiluoikeudellinen puoli. Toinen puoli on tosiaankin tämä, jäätävä määrä lukemista ja kirjoittamista. Onneksi minulla on vastapaino tähän, omat valmennettava, liikunta-ala ja oma rakas laji :) Muistakaa ihmiset liikkua jos arjenne vaatii paljon istumista tai päätetyötä!!!!

Sporttimekka pitää huolen siitä, ettei iske katabolia :D Sheikissä on aminohappoja :D Scitec bcaa Express, ihan paras juoma :DMuistakaa myös huolehtia D-vitamiinin saannista, omegoista sekä varsinkin näin flunssakautena siitä C:stä. Minä käyträn näitä :D MiniSunin parhaat purutabut, FitFarmin omegat ja Scitecin C:tä (Sporttimekalta). Vatsustuskyky kunnossa!


Olen nyt suosiolla jättänyt vaaka sohvan alle ja ollut ilman sitä pari viikkoa. Tekee ihan hyvää välillä ettei juokse sillä liian usien koska paino ei nyt kerro ihan kaiken :D Jos se on jäänyt epäselväksi jollekin ;) Toisaalta, sitä on hyvä seurata hieman joten ajattelin nt loppuviikolla tsekata mitä se näyttää. Vaatteet ovat edelleen yhtä löysiä ja peilikuvan perusteella oletan, että lukema on liki sama kuin viime kerralla :D Jännäksi menee :D

Nyt on muuten hyvin tilaa treenata salilla ennen alkuvuoden ruuhkaa. Tätä kannattaa hyödyntää ja olla aikaisemmin liikkeellä kuin valtaväestö :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.