Sidor

26.11.2015

Treenikuvia, kuntokuvia ja muutoskuvia :)

Huomenta :)

Tampereella sataa, minä luen kilpailulainsäädäntöä, juon kahvia ja söin äsken iso annos kaurapuuroa valkuaisella ja öljyllä. Tänään on luvassa treeni Teron kanssa. Jatketaan kyykkyjen kanssa, se oli sen verran "kivaa" että on pakko jatkaa :D :D               Nappasin eilen illalla "kuntokuva", eli kuva taka-asennosta peilin kautta. En kutsu sitä viralliseksi kuntokuvaksi mutta olkoon, onhan niitä aikaisemminkin otettu joten se on ihan vertailukelpioinen otos. Melkein väittäisin, ettei viimeinen puoli vuosi ole mennyt ihan hukkaan. 


Kysyin Jarilta viikko sitten, että onko perusteltua pitää tankkauspäivä. Olo oli nimittäin todella tyhjä, nälkä koko ajan enkä ole kertaakaan vetänyt ns tankkausta tai muuta kunnon aineenvaihduntaa buustaava tankkauspäivä kisojen jälkeen. Ruokavalioon on koko ajan lisätty ruokaa ja olen noudattanut sitä tarkasti. Hiilaria ja rasvaa on kiitettävästi ruokavaliossa joten hieman epäilin sen tarvetta. Toisaalta, aineenvaihduntani tuntuu kyllä toimivani suht hyvin, ei sen puoleen :) Mutta myönnetään pois, hiilaritankkaus on todella kiva konsepti :D Kyse oli siis järkevästä hiilaritankkauksesta, ei mättöpäivästä. Hiilaritankkaus tarkoittaa sitä, että tankkaa kehoon nimenomaan hiilaria. Mahdollisimman monipuolisesti ja hyvin imeytyviä lähteitä. Itse teen aina tarkka ruokavalio sille päivälle johon kuuluu riisiä, hedelmiä, puuroa, kevytjätskiä, riisikakkuja jne. Eli ei nyt puhuta pizapäivästä :) Sanotaan usein, että tankkaus tehdään keholle, vapaasyönti päälle. 

Jari käski tankkaamaan viime su 600-700g hh. No, kun tämä päviä tuli olin kuitenkin siitä mieltä että eihän tässä mitään hätä ole :D päästä kiinni vaan ja toi nälkä ja tyhjä olo on ihan psykologista. Nyt pitoa kypärään perkele! Menin treenaamaan ja ilmoitin eilen valkulle että peruutettaan koko homma, päässä vika vaan, en voi tarvita tankkausta näillä ruuilla. 

No, Jari oli kuitenkin eri mieltä ja nyt pitää ilmeisesti sitten tankata :D Paljon nopeita hiilareita ja 650-700g. Kai nyt vaan on pakko uskoa kun kahdesti kehotetaan vaikka kovasti olen yrittänyt sanoa, että pärjään kyllä näillä puuroannoksilla. Haittaa siitä ei ainakaan ole ja kuten jo todettu, syöminen on kivaa. Varsinkin kun puhutaan puuron syömisestä! Tuntuu vaan hieman hassulta tankata kun en ole dieetillä :D

Sain viimeinkin napattu treenikuvia. On muuten selkä aika hellänä ton treenin jälkeen :D "Bull´s Megadeath" -treeniohjelma uppoo. Kiitos Fit4You vaatteista! Bettersin vaatteet vaan kestää, ei ne kulu mihinkään ja istuvat aina päälle!
Ja hei, tätä tarjousta kannattaa hyödyntää :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.