Sidor

28.10.2015

Hyviä ominaisuuksia jos haluaa kehittyä sekä kehityskuvia

Heippa :)

Ajattelin vaihteeksi viihdyttä teidät muutoskuvilla :) Tässä kuva ekasta posetreenistä 6/2012 

Tämä sitten otettu 10 päivää sitten
Hieman läskiä on tullut otettu matkalla ja poltettu pois. Jonkun verran lihastakin on tarttunut. Hidasta puuhaa näin natuna :) Pitää olla äärimmäisen sitkeä. Jos haluaa saada muutoksia ja kehittää fysiikka niin on paljon hyötyä seuraavista ominaisuuksista:

1. sitkeyttä, lihas kasvaa hitaasti
2. päättäväisyyttä, muuten kyllästty ekan kuukauden jälkeen kun mitään ei tapahdu
3. selkeä visio siitä mitä haluat, eli sinun pitää olla tavoitteellinen ja uskoa siihen tavoitteeseen vaikka kukaan muu ei usko siihen
4. hyvästä ruokahalusta on hyötyä. myös kyvystä nauttia nälästä. Lihas kasvaa ravinnolla ja jos haluat olla kireä jossain vaiheessa niin pääset helpommalla jos osaat kestää nälän tunnetta
5. hulluudesta on hyötyä koska usein tuntuu siltä, ettei tässä touhussa ole mitään järkeä
6. lisäksi on hyötyä siitä, ettei ajattele liikaa, eli aivotoiminnasta ei ole hyötyä ollenkaan. Olisin varmasti kehittynyt nopeammin jos en ajattelisin niin paljon :D 
7. yksinkertaisuus ruuan suhteen. Itse olen syönyt kanaa, parsakaalia, jauhelihaa, munia, riisiä, öljyä, puuroa, vihanneksia jne koko elämäni enkä ikinä vaan kyllästy tavalliseen ja puhtaaseen ruokaan :) Helpottaa huomattavasti!

Elikkä rakkaat lukijat, asettakaa tavoitteita, pitäkää niistä kiinni vaikka koko maailma kaatuisi teidän ympärinne, uskokaa niihoin tavoitteisiin ja menkää kohti niitä joka päivä. Hitaasti mutta varmasti kohti päämäärä. Uskokaa itsenne koska kukaan muu ei välttämättä tee sitä :)
Kuva Mikko SäteriAiheeseen liittyvää niin tota sitkeyttä ja uskoa vaaditaan kyllä näiden kanssa myös…. Kuten olen sanonut monelle jo, jos tunnette joku joka on hakemassa oikikseen niin ESTÄKÄÄ SITÄ HENKILÖÄ!!!!! Hullujen homma :D Noita kirjoja riittää meinaa eikä tossa todellakaan kaikki :DHaluan tässä myös kiittää kaikki yhtestyökumppaneita siitä, että olette olleet mukana koko ajan tukemassa urheiljaa! Ei tätä yksin tehdä ::

Jari ja FitFarmin porukka, KIITOS!

Janna Savolainen, olet korvaamaton :)
Parhaat lisäravinteet, protskut ym Sporttimekalta!
MiniSun vitamiinit (Verman), olen pysynyt terveenä ja näillä purutabuilla dieetti on tuntunut huomattavasti mukavammalta :) Parasta apteekkikamaa mitä saa!!Heidi Fit4Youlta, treenivaatttet ovat olleet enemmän kuin kunnossa :) Täältä sa ihan parhaat kuteet ja kisavärit!!
Ja tietenkin oma tiimi sekä valmennusporukka :D 


Käykää tykkämässä urheilijasivustani facessa jos haluatte ajankohtaisempaa tietoa mun tuhuista, päivitän sinne liki päivittäin :) Jos haluatte seurata Thunder Training & Nutritionin toimtaa ja tarjouksia/treenejä/valmennuksia niin fasessa taas on hyvä sivu sille, käykää tykkäämässä niin tulee tietoa facen kautta :)

Nyt on esim huipputarjous ohjausten suhteen :) 10 kerran setti maksaa nyt ennen joulua vain 400e. Normaalisti 500e. Tätä kannattaa hyödyntää ja ostaa itselle sekä joululahjaksi :)! Tekniikat ja treenitehot kuntoon ennen kuin kaikki muut alkavat tammikussa. Koodia vaan mulle, info@thundertrainingnutrition.com :)

Se on moro sitten :) Uppoudun taas noihin yllä oleviin iltasatuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.