Sidor

28.7.2015

Kuntotsekki ja uusi vaihe päälle

Moikka :) 
Se on sitten menoa nyt. Hiilarit lähti 100%, jos ei lasketa se mitä tulee parsakaalista ja maitotuotteista. Ketoosille taitaa mennä, jos en ole siinä jo edellisellä hiilarittomalla linjalla :) Ero on 200g mansikoita päivätasolla. Huomenna olisi ollut plussapäivä mutta nyt sitä ei oo enää. Mennään ilman sitten :D Prkl!! Rasvaa on mukavasti eikä nälkä ole joten mitäs siinä, en valita. Helppoa on vielä :) Hymyilyttää ja onhan se vapaaehtoista, voin siis lopettaa milloin haluan. En halua lopettaa :D Hähää!!! Nyt rokataan.Kuntotsekki meni muuten hyvin. Kunto on mennyt etenpäin ja tsekataan sitä taas ensi viikolla. Eli nyt tiivistetään tsekkien tahti. On muuten aika kätevä kun asuu Jarin toimiston vastapäätä, voi mennä näyttämään kuntoa vaikka kolmesti päivässä :D Jari tykkäisi varmasti :D Eihän sillä ole muuta tekemistä.

Meinasin muuten jäädä suu auki aamulla kun tulin suihkusta. Latsit alkavat erottumaan mukavasti kun jännitän niitä hieman. Melko sairaan näköistä, tiedän. Nuoret tytöt, tämä ei ole kauneusihanne, älkää ottako mallia tästä. Tämä on ohimenevä tila mikä ei ole terveellinen pitkällä tähtäimellä. Se on matka kohti kisakuntoa mikä ei ole kestävä kunto vaan hetken kunto lavalla. Muistakaa sen!!!!! Tänään on myös ollut lepopäivä. Olen huoltanut kehoa ja käynyt ystäväni Hannan kanssa kahvilla sekä tehnyt töitä. Pian saan herkullista läskirahkaa ja mansikoita viimeinen kerta vähän aikaan :) Onneksi en ole ikinä ollut kovin kiinnostunut ruuasta, se on ravinto. That´s it. Kisojen jälkeen voin sitten syödä hieman enemmän, maltilla kuitenkin ja fiksusti. Ruoka ei lopu maailmasta syömällä ja minun herkkujani ovat kaurapuuro, valkuainen, parsakaali, lihaa, raikkaria, kananmunia jne. Kisojen jälkeen syödään sitten puuroa :) Nyt mennään täysillä!!! Se on päästä kiinni. Btw, nn todellakaan ole ajatellut ottaa takaisin kaikki kilot jotka olen polttanut tammikuusta lähtien. Hullu saa olla mutta ei tyhmä. 

Hieman tuntuu siltä, että muut dieettiläiset tankkaavaat koko ajan. Minulla on ollut yksi tankkaus ja dieettiä pian 8 kuukautta. No, kuten Jarille sanoin tänään, en tarvitse tankata, jaksaan hyvin ilman. Tankkaan jos siitä on hyötyä rasvanpolton kannalta tai on muita fysiologisia perusteluita siihen. Muuten muut voivat tankata minun puolestani. Syöminen on yliarvostettu asia :)


Ja hei, huomenna pääsen Teron kanssa treenaamaan heti aamulla :D Boom! Hemmottelen itseni kisoihina asti Terotreenillä joka viikko :) Parasta mitä voi antaa itselle, kovia ja hyviä treenejä :)

Jos joku ei vielä säihkähtynyt tästä, niin otan valmennettavia syksyllä alkaviin valmennuksiin. Koodia vaan mulle dea@thundertrainingnutrition.com, lähdetään toteuttamaan sinun tavoitteita yhdessä :) Valmenneuksia ja hinnastoa löytyy täältä http://thundertrainingnutrition.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.