Sidor

16.7.2015

"Pakko"lepo, ripsiä, kuntokuvia sekä HUIKEA SKABA :D

Jaahas, aika vaan menee ja tämä nainen huilaa :) Rhodokselta tuli käsky levätä. TOTAALILEPO, eli ei mitään fyysistä aktivitettiä mukaan lukien kehonhuoltoa ja poserausta.  Eli täyslepo. No, ei voi muuta kuin tehdä niin kuin käsketään. Jari oli siitä mieltä, että kroppa on levon tarpeessa ja taitaa kyllä olla oikeassa. Hommahan menee niin, että enemmän ei ole enemmän vaan usein vähemmän on enemmän ja kroppa toimii paremmin kun tekemistä ei ole liian paljon. Usein tehdään se virhe, että lisätään liikuntaa ihan huluna ja ihmetellään miksei paino tipu :D Niiin… miksiköhän :D 

En stressaa tietoisesti kunnostani. Mutta toki, tällä treenimääällä sekä ruokamäärällä kroppa on jatkuvassa stressitilassa. Kun siihen lisää rasvanpolttajia ja kiitettävä määrä koffeiinia/muita piristeitä niin toki keho on kovilla. Lepo tekee hyvää, todella hyvää. Nyt vedetään kortisolitasot alas ja ensi viikolla paukku sitten taas ja luijaa!!!  

Ja kyllä se kunto etenee. Paino on 74kg mutta rasva tirisee, vaatteet löystyvät, näen uusia suonia joka päivä ja fiilis on hyvä. Kaikkeni oon tehnyt ja lavalle menen hyvällä fiiliksellä :) Tottakai tulee hetkiä jolloin tuntuu siltä, että faaaakkkk, oon niin läski, ei tästä tule mitään. Eilen oli sellainen päivä. Tänään aamulla totesin taas sen, kun otin vatsanahkastani kiinni, että ei siinä kovin paljon läskiä enää ole :D Nahkaa, nesteitä ja läskiä, mutta sitä läskiä ei ole niin paljon enää. Repesin nauruun koko tilanteelle. Tyyppi on elämänsä parhaassa kunnossa, vatsapalikat näkyvät ja kunto etenee koko ajan. Kyllä se läski vielä palaa lopullisesti pois kun laittaa palamaan :) eikä maailma siihen kaadu jos ei pala. Sitä on joka tapauksessa vähemmän kuin ennen dieettiä :D

Käsivarressa ei ole kovin paljon pehmeää enää...

Ja hississä kelpaa pullistella. Kyllä, dieetillä muuttuu narsistiksi. Dieetillä tarkkailee itsensä koko ajan ja elämä pyörii oman kunnon ympäri. Hyvässä ja pahassa. Tavallaan se on ihanaa kun kiristyy, mutta toisaalta odotan sitä että saan keskittyä muuhun kuin itseeni ja ulkonäkööni. Ainakin minun elämässäni on myös muita asioita enkä halua olla näin itsekeskeinen koko ajan. Nyt on kuitenkin fokus kisoissa sekä minun kunnossa ja sen jälkeen enemmän myös muilla osa-alueilla. 


Olen äärimmäisen kiitollinen siitä, että ympärilläni on vahva tukiverkosto, läheisiä kavereita, sponsoreita sekä perhe. Yksin tämä olisi paljon haastavampaa. Varsinkin ensi kertalaiselle. Seuraavalla dieetillä en ole noviisi enää, nyt kaikki on vielä uutta ja ihmeellistä. Toki olen kisanut aikaisemmin lajissa jossa oma fyysinen muoto on tärkeä, mutta tämä on astetta rankempaa. 


Meillä on tiimipäivät nyt lauantaina. Sain poikkeuslupa Jarilta osallistua niihin, eli treenata ja poserata. Katsotaan jos käytän lupaa tai jos huilaan. Voisin yllättää ja levätä vaikka ei ole pakko :D No, tuskin maltan koska Freja tulee tänne huomenna ja on minulla viikonlopun yli. Frejakin on dieetillä ja kisaa syksyllä joten voitte kuvitella mistä jutellaan :D Kyllä, läskeistä :D No vitsi vitsi, höllätään ja nautitaan elämästä :)

Nauttimisesta puhuen niin kävin laittamassa ripset kuntoon Jannalla taas. Se on niin rentouttavaa makaa hänen käsitelypöydällä ja saada ripset hoidettu. Olen ihan koukussa näihin, elämä on vaan paljon helpompi kun ei tarvitse meikata ollenkaan :)Before


and after
Tättädää :D Suosittelen todellakin!!! Janna tekee paljon muutakin. Kestopigmentointia, pistoksia, sokerointia… you name it :) Minulle tehdään kestopigmentointi kulmakarvoihin syksyllä. Kyllä elämä vaan on mennyt helpokis kun ei tarvitse kuin maata hoitopyydällä ja on sen jälkeen huoliteltun näköinen 24/7. 

No miltä se 74 kg painava fitnesspallo sitten näyttää. Tältä näytin maanantaina. Kiristyy ja vielä pitää kiristyä. Tavoitepaino on alle 65kg ja sitä kohti menen joka päivä :) PRKL!!!


Ja hei, nyt on huikea skaba johon kannattaa osallistua. Mene jakmaamaan kuvaa tämän linkin kautta fb:ssa ja kommentoi mikä/mitkä Sporttimekan lisäravinteista haluaisit voittaa sekä millaisia valmennuspalveluita toivoisit Thunder Training & Nutritionilta. Palkinto on oikeasti hyvä, ei kannata jättää tilaisuutta väliin!!!


Laitetaan lopppun vielä video yhdestä käsitreenistä :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.