Sidor

12.7.2015

10 weeks out :D

Nyt tulee melko lyhyt päivitys, en jaksa kirjoittaa :) 

Takana on lepopäivä salitreeneistä. Vedin silti aamuintervalli, no aamulla :D Lisäksi on tullut kävelty paljon, vedetty pari ohjausta, oma posetreeni ja kehonhuoltoa. Aktiivista lepoa :) no intervalli ei voi laskea aktiiviseksi levoksi. Tää on tätä :) 

Kunto etenee ja se on tärkeintä. Olen valmis tekemään kaiken sen mitä vaaditaa, puhtain keinoin, päästääkseni kuntoon enkä tule valittamaan mistään. Minulla ei tarvitse olla niin alhainen rasvaprosentti kuin esimerkiksi kehonrakentajilla niin turhaan minun on valittaa mistään. Lisäksi tämä on vapaaehtoista :) 100%. Oman dieetin suhteen lopetin ajatteleminen sen jälkeen kun vahingossa laskin omat kalorit. Keskityn omien valmennettavien makroihin, ne näyttävät paljon mukavammalta :D Täysillä mennään ja ajatteleminen ei edesauta sitä juuri nyt tässä vaiheessa :) Nyt on niin kuin 10 weeks out karsintoihin. Se menee hujauksessa! 

Kunto kiristyy mutta vielä pitää kiristyä. Onneksi paino on tippunut kilon tällä viikolla.


Välillä pitää käydä muualla kuin salilla. Esim salin viereiseen kahvilaan treenikavereiden kanssa :D

Näitä menee melko paljon. KIITOS Sporttimekka!!Dieettiläinen kuittaa :) Huomenna saan PUUROA!!!!!!!!! Big lööv :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.