Sidor

2.8.2015

7 weeks out ja paino siirtyi uudelle kymmenluvulle :)

Heip :)
Täällä menee hyvin :) Viikko on taas mennyt hujauksessa omien treenien sekä ohjauksien parissa. Hiilarit lähti kokonaan tiistaina. No, ei niitä kyllä ole ollut aikaisemmin kuin kerran viikossa ja silloin myös todella maltillisesti (100g). En varsinaisesti huomaa mitään eroa omassa olossa. Tai no juu, sumu päässäni on kadonut ja olo on täysin normaali. Ei ole nälkä, ei väsytä, nukun hyvin, treenit kulkee todella hyvin, olen hyvällä tuulella, jaksan tehdä asioita ja energia riittää. Olen pahoillani jos poikkean jostain perus dieettikaavasta kun ei väsytä :D 

Kuten olen kertonut aikaisemmin, niin olen varanut Terolta treenin joka viikolle kisoihin asti. Treenattiin keskiviikkona selkää ja ylihuomenna treenataan taas. Olen tunnetusti hieman ekstreme treenien suhteen ja nautin siitä, kun mennään mukavuusalueen ulkopuolelle. Se tuo iso hymy huulille :) Sillä ajatuksella varasin Tertulta jumpat, että haluan hemmotella itseni kaikin keinoin ja pitää fiilis sekä treenitehot korkealla koko ajan. Varsinkin nyt loppuvaiheessa kun tehot kuulema laskevat. Siihen pisteeseen en ole tullut vielä.

Tampereella oli yksi aurinkoinen päivä. Silloin mentiin kaverin kanssa ulos syömään. Eli otettiin eväsrasiat mukaan ja mentiin Laukontorin laiturille nauttimaan ilmasta. 

Eilen nauratti kieltämättä pikkasen kun vedin viime kesän huppari päälle. Tämä oli tiukka ja hyvin istuva vuosi sitten. Nyt se on…. hieman iso. Kuvassa on vielä toinen huppari sekä hihaton alla ja silti on iso :)


Otin eilen myös käyttöön rintsikat jotka olen käyttänyt viimeksi 52 kiloisena. Aamupaino oli eilen 71,3kg mutta liivit istuivat varsin hyvin. Jotain on tainut tapahtua kehonkoostumuksen suhteen.

Pidin eilen lepopäivä. Se meni ohjausten sekä levon merkeissä. Meillä oli Hannan kanssa sauna-ilta. Olen aika huono saunomaan mutta se tekee hyvää palautumiselle varsinkin nyt kun hiilareita ei ole. Nesteetkin taisi lähteä liikkeellä koska tänään kun otin aamupaino niin se oli 69,9kg :O Oho! Siirryin siis uudelle kymmenluvulle. Aika siistiä! Kireä kiskunto, here I come!!


Tänään on ohjelmassa kova jalkatreeni. Takana on intrervalli ja eväiden tekoa. 


Huomenna pääsen Riston hellään hoitoon. Kalvokäsittelyä sekä pihtimittaus. Seurataan nyt rasva% painon ohella aina hieronnan yhteydessä. Jännää nähdä jos on tapahtunut jotain sen suhteen edellisestä mittauksesta :) Kaikkeen sitten ryhdyn :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.