Sidor

4.7.2015

Haetaan 1 kpl valmennettava yhteistyövalmennukseen (FitFarm ja Thunder Training & Nutrition)

Moikka :)

Aloitetaan infolla. Haetaan vielä FitFarmin ja minun (Thunder Training & Nutrition) yhteistyövalmennukseen yksi yksilövalmennettava 6kk:n yksilövalmennukseen. Valmennus alkaa mahdollisimman pian, eli kannattaa laittaa hakemus minulle vikkelästi jos olet kiinnostunut tästä!!!! Nopeat syövät hitaat. Valmennus on 6kk, siihen kuuluu 11 ohjausta sekä luonnollisesti itse valmennus (ohjelmien päivitys, tuki, konsultaatio jne). Valmennuksen hinta on 540e, eli se on huippuedullinen! Valmennus on osa koulutustani Lapin urheiluopistolla ja siitä kirjoitetaan FitBlogiin valmennuksen aikana. Valmentajana toimii minä ja taustatukena minun valmentajani, eli Jari. Tämä on siis loistava tilaisuus henkilölle, jolla on motivaatio kunnossa, on valmis tekemään töitä omien tavoitteidensa eteen sekä on valmis sitoutumaan 6kk:n valmennuskeen!!!

Hakemukset ripeästi: dea@thundertrainingnutrition.com www.thundertrainingnutrition.comRikoin eilen -10kg:n painoraja kisadieetin suhteen. WUHUU!!! Enää kymppi jäljellä :D Ehheee…. Tai ei ehkä ihan kymppi mutta jotain siihen suuntaan. Paino on nyt alimmillaan ollut 73,2kg ja se pitäisi olla lähempää 60kg lavalla. Kävin Harrilla näyttämässä kuntoa viime viikolla. Kyllä, Jari on valmentajani :D mutta joskus on hyvä käydä "ulkopuolisella" vilauttamassa. Jari tekee päätökset ja hänen ohjeita noudan sekä häneen luotan, mutta se ei ole keneltääkään pois jos kerran vuodessa käy toisella näyttämässä kuntoa. Halusin kuulla Harrin mielipidettä kunnosta ja koska hän on nähnyt kuntoni viimeksi vuosi sitten.

Harrin palaute oli tiivistettynä seuraava: lihaa on ihan hel***ti, selkä on…. L-E-V-E-Ä, malli hyvä, asennot kunnossa ja paino pitää vielä saada laskemaan. Harrin arvio oli se, että jos saan painoni noin 62-65 kiloon niin tulee olemaan kova paketti. Se on toki arvio mutta se on huomattavasti korkeampi arvio kuin mitä olen uskaltanut toivoakaan. Olen ajatellut, että lihasmassastani huolimatta kisapainoni pitäisi olla alle 60kg jos oikeasti haluan olla kireä. Ja kireä haluan olla. No, hyvä näin. Toki on mahdotonta ennustaa kisapaino :)

Jari on ollut samoilla linjoilla joten tämä ei tuonut asiaan kovin paljon uutta. Oli kuitenkin todella hyvä kuulla Hartsan lausuntoa mikä vahvisti Jarin linjaa.


Tällä viikolla oli sitten ohjelmassa kuntotsekki oman valmentajani luona, eli Jarilla. Ämmä kiristyy kuulema ja vielä pitää kiristyä joten ukko nappasi taas hieman ruokaa minulta. Hiilarit lähti kokonaan miinuspäiviltä ja lisäksi lähti hieman muutakin. Minulla on nyt kolme miinuspäivää nollahiilareilla (okei, tuleehan parsakaalista ja rahkasta hieman) jonka jolkeen seuraa yksi "plussa"päivä mikä ei todellakaan ole plussa kalorien puolesta mutta saan hieman hh :) Tarkkaan ottaen pieni annos aamupuuroa ja saman kokoinen pieni annos riisiä treenin jälkeen. Jari totesi myös sen, että pikkuhiljaan pitää antaa minulle tankkauspäivä. Asennot ja esiintyminen on Jarin mielestä hallussa ja nyt fokusoidan kuntoon.

Viisi kovaa salitreeni viikossa + viisi aamuaeronbista (tasasykkeistä ja intervallia) + no carbs 75% ajasta = kireämpi kunto. Näillä mennään :) 


Kroppa on pikkasen shokissa tästä :) Ekan päivän jälkeen lähti 500g ja olo on nyt sellainen, että rasva palaa. Ei ole nälkä mutta fiilis on lievästi sanottu hidas ja outo. Sama fiilis mikä aina on vähennyksen jälkeen ja mikä tasoittuu viikon jälkeen. Se on vaan astetta voimakkaampi nyt mikä varmasti myös johtuu heelteestä :) Kaikkeen tottuu ja nyt on onneksi enää 11 viikkoa karsintoihin, ollaan siis loppusuoralla :)

Tein taas kehitys-/vertailukuvan. Pikkasen on ämmä muuttunut :) Onni on hyvä valmentaja! Päätin aikoinaan laittaa kaikki peliin (puhtain keinoin) lajin suhteen ja hankkia itselleni Suomen paras valmentaja (on monta hyviä valmentajia, tiedän, ei lähdetä kinamaan siitä please ;)). Sillä matkalla ollaan ja pakko sanoa, että oli kyllä hyvä päätös kaikin puolin.


Vedettiin Hannan kanssa eilen aamulla jalkatreeni minun ohjelmani mukaan. Pikkasen on tönköt jalat tänään! Toistoja tuli 680 jaloille. Osa pumppaavia 30 toiston kyykkysarjoja ja osa lyhyitä voimasarjoja esim prässillä 270kg:lla. Pikkasen oli hikinen muija sen jälkeen :D


Nauttikaa lämmöstä ja hei, laittakaa hakemukset paukkumaan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.