Sidor

9.7.2015

Kesä tuli ja meni :)

Heip :)
Olen still alive :D Viime viikon loppupuoli meni sumussa ruokavähennyksen sekä lämpöaalton vuoksi. Kun kroppa on tottunut saamaan hh treenin jälkeen ja sitä ei ole enään niin tuntuu. Nälkää ei ole mutta kroppa on ihmeissään. Pää oli täysin sumussa. Teki mieli hakata sitä seinään jos se olisi auttanut asiaan :) Samaan sössöön tuli mieletön lämpöalto ja se yhdistettynä hiilarittomuuteen teki sen, että tämä nainen oli aivan tööt. Veikkaan, että lämpö ja huono ilma salilla vaikutti enemmän olotilaan kuin ruokavähennys. Treenit vedin toki kunnialla mutta aika niiden ulkopuolella meni todella rennosti.                                                   Moona kävi kylässä lauantaina ja treenattiin yhdessä. Moona kisaa myös syksyllä ja on todella kireässä kunnossa :) 

Sunnuntai oli sitten lepopäivä ja "plussa"päivä, eli sain huikeat 50g aamupuuroa ja 50g riisikakkuja :D Vietin päivä Turun saaristossa suvun kanssa.


PUUROA!!!!


Munakas


Hyvä yhdistelmä :D


Matkatavarat


Kahvia ei voi juoda liian paljon...


Noi riisikakut <3


Ja brunaa pintaan :DVedin sattumalta päälleni vanhat bikinit lauantaina. Ne mahtuivat päälleni! Olen käyttänyt niitä viimeksi 2011 jolloin painoin 15 kg vähemmän. Kehonkoostumus oli hieman eri silloin. Törmään jatkuvasti siihen, varsinkin naisten keskuudessa, että tuijotetaan sokeasti vaakaa eikä ollenakaan peiliä. Ihmetellään miksei paino tipu ja samalla tulee kehitystä salilla. Joskus laitan valmennettaviani vaakakieltoon koska vaakalukeman sokea tuijottaminen aiheuttaa paljon turhaa stressiä jos siihen ei osaa suhtautua oikein. Tässä näkee sen, että vaikka painoero on 15kg niin samat bikinit istuvat samalla tavalla päällä. Lihas painaa enemmän kuin läskiä ja se vaikuttaa myös kokoon. Eli voi hoikustua ja tiivistyä vaikka paino ei laskee tai jopa nousee kun samalla treenaa salilla ja syö oikein. Tässä jälleen kerran todiste siitä :)
Sumu meni ohi sunnuntaina eikä ole näkynyt sen jälkeen. Treenit kulkevat normaalisti, edelleen. Olokin on täysin normaali. Paino laskee :D Tänään se oli ennätysalhaalla 72,6kg :) Joka toinen minuutti tuntuu siltä, ettei minulla ole lihaksia ollenkaan. Olen nääntynyt wannabeebodari :D Seuraava sekunti ihmettelen peilissä, että kuka toi harteikas tyyppi on ja mistä noi kaikki suonet käsissä tulevat???  Tämä lienee normaalia dieetillä. Vielä pitää saada pois läskiä ja onneksi on myös aikaa muutaman viikon verran.  Ja onneksi on hyvä sekä ammattitaitoinen valmentaja tukena! Puhumattakaan ystävistä jotka jatkuvasti muistuttavat siitä, että homma etenee vaikka en huomaa sitä itse.

No, vaikka arvostan valmentajani ja vaikka hän onkin suuri tuki (kirjaimellisesti siis :D :D) niin ei se aina niin reilu ole :D Arvatkaa vaan kuka joutui kantamaan Riston hieronta pöytiä tänään siitä huolimatta, että toimisto oli täynnä isoja sekä lihaksikkaita ukkoja :) Ensin viedään mun hiilarit ja sitten laitetaan ämmä kantamaan raskaita käsittelypöytiä FitFarmin toimistolta pakettiautoon ja uusi autosta toimistoon. Jari totesi vaan että "jaa… sä tulit kantamaan :D :D  hehehee". Vitsi vitsi :) Sain minä pari kaloria poltettu ja mitä en tekisi luottohierojani / -fyssarini tähden :) Kyllä kelpaa mennä käsittelyyn ensi viikolla kun on ihan uusi ja hieno pöytä :) Jos joku kaipaa ammattitaitoinen hieroja/fyssari niin suosittelen koko sydämestäni FysioProfarmin porukkaa!! Itse olen käynyt säännöllisin välein Ristolla kolmen vuoden aikana (2-5 viikon välein) ja kroppa on pysynyt hyvässä kunnossa. Apua on aina löytynyt kaikkiin ongelmiin :)
Nyt olisi kai pakko mennä suihkuun ja sen jälkeen kauppaan ostamaan marjoja. Ne ovat loppu, taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.