Sidor

21.7.2015

Läski-, eli herkkurahkaohje, pihtimitaus ja kuulumisia :)

Yo!
Se olisi sitten 8,5 viikkoa out ja tänään puntari näytti alhaisin lukema koko dieetin aikana :D Kisakuntoon on vielä matkaa mutta JEEEEEE paino laski :D ei laskenut paljon, mutta alas meni :) Se olisi sitten 71,5 kiloinen muija :)

Varasin eilen ajan pihtimittaukseen. Tässä lajissa mittauksilla ja painolla ei ole merkitystä vaan ainoastaan se, miltä näyttä merkitsee. Eli ei ole väliä vaikka painaa 40 kg tai 100kg, kunhan kunto on hyvä ja kireä. Okei, tuskin on naisella hyvä kunto jos painaa 100kg ja 40kg on melko alhainen jo :D Mutta ymmärrätte pointin :) 

Sama koskee kaiken maailmman mittauksia, eihän niillä ole kisakunnon kannalta merkitystä ollenkaan. Mutta, on se kuitenkin kiinnostavaa joskus käydä tsekkaamassa mikä tilanne on. Mittaukset perustuvat oletusarvoihin ja ovat aina suunta-antavia. Itse en luota inbodeihin ym. Pihtimittaus on enemmän minun makuuni. Olen ollut yli 7kk kisadieetillä ja halusin saada joku konkreettinen tieto siitä, missä rasvojani pyörii. Painoni tiedän mutta minulle paino ei kerro oikein mitään ja peilikuvaan olen sokeutunut. Valmentaja tietää toki parhaiten mikä kunto on mutta halusin silti mittaustulos kaiken rinnalle. Se ei muuta kuntoa, ei paranna mitään eikä myöskään ole merkitystä kisasuorituksen suhteen. Kiva se on silti tietää :D Menin siis Santalan Ristolle Fysio Pro Farmilla.

Olen tehnyt mittauksia itse aikaisemmin mutta minun rasvat ei ole ikinä mitattu pihdeillä. Pikkasen jännitti kyllä ja oli kuin kuolemantuomiota odottaisi kun Risto laski ja laski… Tulos oli 13,2 %, eli vähemmän kuin luulin mutta toki enemmän kuin lavalla voi olla. Nyt vaan kova rokki päälle, läski sulamaan ja rasvat alle 10%. Se rasvaprosentti jossa kunto näyttää mahdollisimman hyvältä lavaa ajatellen on hyvin yksilöllinen. Jollekin se on 6% ja toiselle yli 10%. Riston mukaan naiselle kisakireys pyörii noin 6-14 välillä. Itse haluan kyllä, että se on lähempänä 6 kuin 14. Mutta eihän sillä ole väliä, kunhan on kireä :D Eli, kuten painonkin suhteen on mahdotonta arvioida millä rasvaprosenteilla kunto on hyvä. Se jää nähtäväksi. Joka tapauksessa pitää saada rasvat alas vielä koska kisakuntoon on matkaa :) Jos joku halua selvittää oma läskimäärä niin Risto osaa hommansa :D Ei siihen kuole :)

Tässä vielä kunto huonossa valossa ja kännykällä otettu. Olin Hannalla sunnuntaina ja tarkoitus oli rentoutua sekä tehdä jotain muuta kuin treenijuttuja. Ei se ihan niin mennyt :D ilta meni sitten kuntoa näyttäessä, poseratessa sekä treenijuttuja keskulteltaessa. Mitäs siinä kun oli kivaa :)

Pullukka on vielä mutta joka viikko vähemmän pullukka :D


 


Nyst ajattelin jakaa teille minun herkkurahka, eli läskirahkaresepti :D Tää on minun HERKKU :D Ding dong, myönnetään. 

Eli, sekoita 10g soijalesitiinirakeita sekä hieman vettä kulhoon. Anna rakeiden sulaa (5min). Laita mukaan 250g rasvatonta rahkaa.SekoitaLaita toiseen kulhoon marjoja, Funlightia, pikkasen vettä sekä vehnäleseitä

Syö läskirahka marjasekoituksen kanssa ja NAUTI :D

Toinen herkku on lehtikaali :D Uunissa valmistettu ja hieman palaneena :)
Dieettiläinen kuittaa :) Huomenna on taas hyvä päivä polttaa rasvaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.