Sidor

16.5.2015

Tiimipäivä kuvina ja tankkauspäivä :)

Moikka :)

Nyt on pari lepopäivää pulkassa. Aamulenkit olen tietty tehnyt mutta ei salitreenejä, ohjauksia kyllä. Treenit kulkivat alkuviikolla niin hemmetin hyvin että poikkeuksellisesti treenasin neljä päivää putkeen. Se tarkoittaa myös sitä, että pitää levätä pari päivää sen jälkeen. Tein jalkoja Teron ohjauksessa keskiviikkona. Yllätin itseni täysin kun prässissä oli 265kg ja toistoja tuli muistaakseni 10+4+5 (rest pause). Liikerata oli luonnollisesti laaja ja lihaspaine hyvä :) Ihan ok ollaakseen dieettiviikko 19 :)

Meillä oli tänään tiimipäivä. Tässä hieman laatuviihdettä teille, kuvia treenistä. Tein olkapäitä, rintaa ja ojentajia. Miten niin kuvauksellinen muija ja upeat ilmeet :D En vieläkään ymmärrä miten joku voi olla nätti treenatessa :)



                                 



















































Huomenna olisi tankkauspäivä. Ehdotin Jarille tämä eilen ja päätettiin testata miten keho siihen reagoi. Takana on 19 dieettiviikkoa. Hiilareita on ihan hyvin vielä joten varsinaista fysiologista tarvetta en koe olevan. Treenitehot hyvät jne. Testataan silti koska siitä voi saada aineenvaihdunnalista boostia jolloin paino saattaa reagoida siihen positiivisesti. Ja hei onahan syöminen kivaa ;) Ohjelmassa on ihan mukavasti ruokaa. Seitsemän ateriaa jossa jokaisessa on 90g riisiä/kaurahiutaleita ym. Lisäksi mukavasti jäätelöä, vaahtokarkkeja, hedelmiä, marjoja, bataattia, uunjuureksia ym. Joudun siis syömään. Normaalisti en ole syönyt puhdasta sokeria tankkauksessa mutta nyt tuli käsky valmennuksen puolelta joten kai nyt on pakko tehdä nin kuin käsketään. Oli kyllä ihan tosi syntinen olo mennä Makuuniin ostamaan karkkeja ja Sokokseen jäätelöä :D Pikkasen uusi tilanne. Eikä enää edes tekee mieli tankata vaan menisin paljon mieluummin vaan treenaamaan huomenna. No, syödään nyt kun saa syödä :)






2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.