Sidor

26.5.2015

Kuntotsekki, treenileiri, uusi yhteistyökumppani, muutoskuvia

Moikka :)

Treenileiri takana ja elossa ollaan :) Huomaa kyllä sen, että kroppani on tottunut kovaan rasitukseen koska palauduin hyvin treenien välissä ja energia oli muillekin jakaa. Treenejä oli siis neljä kahden päivän sisällä. Treenit olivat noin 2h pituisi ja täynnä erikoistekniikoita ja tehokeinoja. Ylitin itseni moneen otteeseen ja omat enkat paukkouivat. Maasta nousi 130kg, kyykkäsin 120kg niskassa, kapea prässi taisi olla 290kg ja boksikyykky smithissä 100kg tangossa ja tanko taitaa painaa noin 30kg. Toki oli varmistaja ja viimeiset toistot menivät yhteisvoimin mutta olen kyllä olen itse ihan tyytyväinen tähän ottaen huomioon sen, että takana on 20 viikkoa kisadieettiä :) Tässä pari kuvaa leiriltä.
Sain lupaa jakaa yhden valmennettavan muutuskuvia teille. Kuvien välissä on viisi viikkoa. Ensimmäinen kuva on otettu valmennuksen alussa 14.4.2015 ja toinen nyt 26.5.2015. Nainen on tässä ajassa tiivistynyt mukavasti ja kiloja on lähtenyt melkein viisi. Kysessä ei ole mistään ihmedieetistä vaan valmennettavani on oppinut syömään monipuolisesti, säännöllisesti ja riittävästi. Lisäksi hän on käynyt salilla 3-4 kertaa viikossa ja tehnyt par aerobista. Liikuntamäärä on siis ollut varsin kohtuullinen ja lepoa on ollut riittävästi. Hienoin aisa tässä on kuitenkin se, että valmennettavani voi paremmin ja parempi olo näkyy todellakin ulospäin. Tästä on hyvä jatkaa ja kuten jo aikaisemmin todettu, niin on ilo saada valmentaa motivoituneita ihmisiä ja auttaa heitä päsemään tavoitteisiinsa. 


Minulla oli kuntotsekki sunnuntaina. Kunto on mennyt eteenpäin, varsinkin selässä näkyy tiivistyminen. Tästä hyvästä sain luovutta hieman ruuasta :) Ja bonuksena sain yhden aamuaerobisen lisää :D En valita :D Tämä tarkoittaa nimittäin sitä, että ämmä kiristyy!! Minulla on edelleen 200g banaania jokaisen treenin jälkeen ja reippaasti hiilareita sen jälkeisesä ateriassa. Puuroakin on ja vihannekset vapaasti joten hyvin menee :) Olen edelleen valkuaispannarin koukussa ja sitä menee joka päivä.


Kävin eilen juttelemassa kosmetologi Janna Savolaisen kanssa. Aloitetaat tekemään yhteistötä. Janna tekee minulle elämäni ensimmäiset volyymiripset ensi viikolla. Vähänkö olen innoissani :D Tykkään ainakin itse käyttää ripsiväriä ja meikata silmät mutta totuus on kuitenkin se, että treenaan usein jopa kahdesti päivässä eikä ole kovin paljon järkeä treenata meikin kanssa koska se lähtee kuitenkin valumaan ensimmäisen sarjan jälkeen. Ripsien pidennyksissä on se etu, ettei tarvitse meikata silmiä sen kummemmin koska ne ovat koko ajan kunnossa :) Jannalla on todella hyvä maine ja ripset kestävät kauan. USkallan myös väittää sen, ettei palvelu ole pilattu hinnalla ;) Janna ottaa vastaan Laukontorilla Tampereen keskustassa ja paikan nimi on Kauneuspiste Alias.


Ja hei, vielä ei ole liian myöhäistä tiivistyä kesäksi. Jos tuntuu siltä, että läski ahdistaa, että maan vetovoima on liian voimakas ja että peppu kaipaa hieman ryhtyliikettä niin rohkeasti koodia vaan deahenr@gmail.com :) Tehdään asialle jotain! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.