Sidor

20.5.2015

Kuulumisia, dieettiviikko 20, tankkauspäivä pulkassa, treenileiri ym.

Heips :)

Nyt on kevät ja pian kesä :D Olin tänään tsekkaamassa Kalevan Elixian tiloja ja oli niin ihan ilma, että tavoistani poiketen, päätin kävellä keskustaan ja nauttia auringosta. Takkia en tarvinnut. Olen paljon ulkona mutta syystä, että aamulenkit pitää tehdä aamulla ja tyhjällä vatsalla niin en pääse nauttimaan auringonpaisteesta silloin. Olen usein harkinnut sitä, että siirtäisin vuorokausirytmini muutamalla tunnilla eteenpäin niin, että voisin tehdä aamulenkit esimerkiksi kymmeneltä aamulla :D Toisaalta on muita etuja siinä, että herää aikaisin. 

Mainitsin viime postauksessa, että sain tankata sunnuntaina. Oli muuten ihan kivaa tankata :D Voisin ottaa sitä tavaksi :D Syöminen on kivaa ja kyllä hiilarit vaan maistuu. Päivä meni niin, että kävin lenkillä aamulla ja sen jälkeen olin kotona syömässä. No, siivosin kyllä hieman ja vedin päikkäreitä. Lisäksi ystäväni Sanna oli minulla yötä la-su joten syötiin yhdessä puuroa aamulla. Toinen ystävä oli sitten kylässä illalla :) Pitää panostaa sosiaaliseen elämään aina kun voi :) Olen erittäin sosiaalinen ihminen joten kavereille on aina aikaa.

Söin monipuolisesti erilaisia hiilareita m.m. uunibataattia ja uunijuureksia.


                          


Hieman vaahtokarkkeja kun valmentaja käski vetämään sokeria napaan :D Pinkkejä tietenkin :D

Kun käski syödä sokeria niin söin sitten jäätelöäkin :D 

Jotain terveellistä….
Ja sekä kaurapuuroa että riisipuuroaVoisin syödä loputtomasti puuroa mutta valitettavasti annettu hiilarimäärä rajoitti hieman minun puuronsyöntiä :D Napa olisi voinut vetää ainakin tuplasti enemmän :D Btw, riisipuuro vaniljajäätelöllä on TÖRKEÄN HYVÄÄ!!!

Seitsemän hiilarimättöaterian jälkeen olin tämän näköinen. Iltakunto siis :)Sain kyllä ladattu akkuja niin totaalisesti suunnuntaina ja lihaksiin tuli mielettömän hyvä paine. Minnan mukaan kaikki hiilarit menivät minun takapuoleen. Se oli kuulema sen näköinen illalla :D 

Maanantaina oli taas mukavaa palata dieettiruokavalioon ja hiilarittomaan aamupalaan. Jos mimmi kiristyisi hieman taas :)
Kuva: Kimmo Karvinen, vaatteet: Fit4You, meikit: Helena Mikkonen

Viikko on mennyt mukaavsti tähän asti. Paukutan kovia treenejä ma-ke, aerobiset ti-pe. Viikonloppuna menen treenileirille jolloin luvassa on tuplatreenejä sekä la että su. Tällä viikolla tulee siis poikkeuksellisen paljon liikuntaa, seitsemän punttia ja neljä lenkkiä. Viikonloppuna lähtee myös hieman ruokaa tai sitten saan lisää aerobista. Viestiteltiin Jarin kanssa tänän, että alkaa olemaan aika laittaa hieman buustia tohuun taas :) Olen niin valmis siihen!! Kun ruoka lähtee niin muija kiristyy :D Kuva: Kimmo Karvinen, vaatteet: Fit4You, meikit: Helena Mikkonen
Julia oli eilen jeesaamassa treenissäni. Se tuntuu kyllä tänään koske takapuoleni ei ole ollut näin kipeä pitkiin aikoihin :D KIITOS Julia!!! Perille meni :D Olen itse siitä mieltä, että ikinä ei voi olla liian lihaksikas takapuoli. No okei, se koskee kyllä myös muita lihasryhmiä. Eli lihasta saa olla ja paljon :)Kuva: Kimmo Karvinen, vaatteet: Fit4You, meikit: Helena MikkonenTänän on plusspäivä ja heitin äsken tällainen setti naamaan. Suklaapuddingia murukahvilla ja banaanilla. Päälle kanelia ja lisukkeena glutamiinia. Hetken päästä oilisi treenin paikka. Luvassa on olkapää- sekä rintatreeni. Boom Boom!!!!Niin ja hei, muistattehan että minulta voi ostaa yksittäisiä ohjauksia sekä ohjauspaketteja. Suosittelen lämpimästi jos haluaa saada enemmän irti omista salitreeneistä ja saada vinkkejä treenitekniikoiden suhteen :) Rohkeasti koodia vaan tulemaan deahenr@gmail.com :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.