Sidor

11.5.2015

Voimapainoitteinen treenivikko

Heip :)

Treenasin tänään pitkästä aikan yksin. Oli kaikin puolin hyvä treeni. Yllätin itseni jokaisessa liikkeessä lisäämällä painoja. Taas. En vaan ymmärrä miten se on mahdollista  :D Koko ajan hehkutan tätä ja suunta ei ole vaihtunut vieläkään :) Tein selkää ja haukkareita. Ohjelmassa oli perustreeni, eli voimapainoitteinen treeni melko lyhyillä sarjoilla ja vain pari sarjaa per liikettä. Perille taisi mennä ja rauta oli kevyttä. Huomenna on lepopäivä ja keskiviikkona pääsen ihanan Teron kanssa treenaamaan jalkoja :D :D Tero on yksi minun lempimiehistä mitä koskee treenejä. Ohjelmassa on raskas jalkatreeni. Omasta mielestäni pääni on aavistuksen heikkona kyykyissä joten siihen pitää saada muutosta. Tehdään siis kyykkyjä keskiviikkona ja hoidetaan pääni kuntoon. 

Jos joku on kiinnostunut siitä mitä juon treenin aikana, niin juon m.m. Scitecin bcaa express. Hyvää on ja ei pääse katabolia yllättämään :) Tätä saa Sporttimekalta :)




                                                  



Treenin lisäksi olen viihtynyt kotona koko päivä tänään. Valmennushommia ja muita työjuttuja. Tiimi kasvaa sopivalla vauhdilla ja olen kiitollinen siitä, että saan tehdä töitä huippumotivoituneuden valmennettavien kanssa :) Saan kyllä päivä kulumaan melko nopeasti kun alan hakkaamaan konetta :) Viihdyn joskus jopa liian hyvin koneella.  Mutta mitäs siinä kun saa tehdä asioita mistä tykkää niin aika kuluu huomaamatta :)



                       



Kun on kotona ei tarvitse raahata eväitä kaikkialle. Tein poikkeuksellisesti munakkaan iltapalksi rahkan sihaan. Normaalisti syön rahkaa ja marjoja. Tänään tein valkuaismunakkaan raejuustolla ja tuoreella pinaatilla. Chiliä päälle tietty :) Hyvää oli!








Nyt ei ole paljon muuta kerrottavaa. Huomenna on ohjelmassa lepoa, kehonhuoltoa sekä posetreeniä. Jarille pitäisi ottaa kuntokuvia. Nin juu, dieettiviikko 19 alkoi tänään. Saman verran jäljellä karsintoihin :D Iiik :D

Niin juu, otan vielä valmennettavia tiimiin. Rohkeasti koodia mulle mikäli haluat aloittaa lähiaikoina, eli keskuussa. Kesä on hyvä aika treenata ja syödä hyvin. Salit seisovat tyhjänä, ulkona on mukavaa urheilla ja kaupasta saa paljon tuoreita ja kotimaisia vihanneksia. Ei siis tarvitse odottaa syksyyn ennen kun aloittaa kuntoremonttia ;) Yhteydenotot deahenr@gmail.com
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.