Sidor

4.5.2015

Kevennetyn viikon tarpeessa, kuvaushommia ja kehon kuuntelua

Heippa :)
Tänään on ollut ihmeellinen päivä. Ihmeellinen siinä mielessä, että toisin kuin normaalisti niin jätin aamulenkin kesken. Ohjelmassa oli sykennostolenkki. Menin ulos ja tunsin oikeastaan jo herätessäni, että kroppani on todella väsynyt. On kevennetyn viikon aika. Olen vetänyt itseni ihan äärirajoille treeneissä sekä vaatinut itseltäni enemmän kuin normaalisti aamulenkeillä nyt muutaman viikon aikana. Se tuntu myös kropassa. Treenit ovat menneet perille ja keho tarvitsee lepoa. Tunnistan nykyän hyvin nämä signaalit kehossani. Hajamielisyys, ärtyneisyys, päänsärky, jomotus, tietynlainen tukkoisuus jne. Menin siis lenkille ja ajattelin, että tämä viikko vielä ja sitten tulee kevennys. No, tunsin jo ekan spurtin aikana että nyt ei ole oikea hetki vetää hullun intervallin. Laitoin kuitenkin se ajatus pois koska joskus pitää tehdä näin. Varsinkin kun puhutaan kilpaurheilusta, silloin on joskus vaan pakko puristaa viimeiset mehut itsestään. Kolmen yrityksen jälkeen lopetin. Kuuntelin kehoa ja laitoin sykemittari pois pääältä. Sen jälkeen tein todella rauhallisen ja rentouttavan kävelylenkin Pyynikillä nauttien luonnosta, auringosta sekä ilmasta. Se meni aktiivisen levon ja rentoutusharjoituksien piikkiin. Joskus pitää osata tehdä näin. Urheilijan on osattava kuunnella kehoa koska silloin om myös parhaat edellytyjkset saada kaiken itsestään irti ilman että mennään ylirasitustilaan josta ei ole hyötä millään tasolla. Päinvastoin. 

Kotona tein töitä koneella ja otin todella iisisti. Iltapäivällä oli sitten etureistreenin aika jonka jälkeen olin varanut ajan Jukalle hierontaan. Teki kyllä todella hyvä ja minulla oli kalvoketju jumissa vasemman sisäreiden sekä pohjen puolella. Ihme juttu että nilkka on käyttäytynyt oudosti. Se meni ohi hetkessä :D Positiivista oli se, että molemmat puolet kehosta olivat tasaisesti ei -juimissa sekä lavat liikkuvat hyvin. Minulla on aikaisemmin ollut kierto kropassa jolloin yksi puoli on ollut enemmän jumissa kuin toinen. Ilmeisesti on joku spiraaliketju kiriristänyt. Olen nyt saanut tämä hoidettu pois alta keskittymällä omaan asentoon koko ajan sekä dynaamisila venytyksillä ja liikkuvuuharjoitteilla. Sama juttu lapojen kanssa. Pienillä toimeenpiteillä kuten dynaamisislla venytyksillä sekä keppijumpalla treenien yhteydessä saa helposti pidetty paikat auki. Niin juu, taitaa viikottainen rullaus ja lacrossepallotuntikin tehdä tehtävänsä. Ei kiristä lihaskalvot :D Kannattaa hoitaa kehonhuolto itse niin pysyy kunnossa :)

No niin. Olihan mulla lepopäivä eilen. Ja hiilaripäivä :D Eli ihan hyvin menee vaikka alkaa olemaan lepoviikon paikka. Treenasin poserauksia eilen ja tein kehonhuoltoa reilu tunnin. Tältä näytti kunto eilen. Tuleekohan tästä mitään… :D


Jos joku haluaa katsoa mitä muuta puuhastelen peilisalissa nin tässä ote mun posetreenistä ja t-kävelyharjoittelusta https://www.youtube.com/watch?v=AhpNZevW-ug Käykää katsomassa. Tämä on myös minun eka You Tubevideo :D Nainen pysy pystyssä ja liikkuu. Nyt pitää vaan hiota koko setti niin hyvää tulee. 

Huomenna on kuvaus Kimmon kanssa. Otetan poserauskuvia sekä treenikuvia. Lupasin Kimmolle vetää kunnon hc jumpan. Varoitin kyllä ettei se ole kaunista katsottavaa. Ei se kuulema haittaa :D Onneksi Helena on mukana laittamassa meikkiä minun naamaani jos se auttaisi hieman ;) 

Keskiviikkona on kuntotsekki. Painoni laskee ja nousee. Se heittelee siis mikä on täysin normaalia. Onneksi ämmä kiristyy :) Katsotaan mitä Jari tuumaa :) Jännäksi menee taas kerran.

Hyvää yötä teille! Minä menen nyt peiton alle palautumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.