Sidor

9.5.2015

Lepo pian pulkassa, kortisolitasot laskussa ja huomenna treenaamaan :D

Moikkelis :)

Lepo alkaa olemaan pulkassa. Huomenna pääsen treenaamaan takareisiä ja pakaroita. Tässä ote edellisestä jalkatreenistä :) Ihana ihana reverse hack. Tässä videomatskua samasta treenistä, läpiveto taljassa :D https://www.youtube.com/watch?v=Cs62-6rv4Ys&feature=em-upload_owner Nättiä on!

Lepo on tehnyt minulle hyvää. Paino oli laskenut mukavasti tänään aamulla. Seurataan sitä vielä ensi viikon aikana. Jarin mukaan paino pitäisi lähteä laskuun nyt kun kroppa ymmärtää että muijalla on vähemmän stressiä. Kätevää, aina ei tarvitse vähentää ruokaa vaan riittää, että relaa hieman ;) 

Olen tehnyt aerobista normaalisti neljän lepopäivän aikana. Huomaan kyllä, että dieetti puree, varsinkin miinuspäivinä. Lepo (ei treenijuomia, palkkaria..) ja miinuspäivät (lue vain yksi hiilariateria) tekevät sen, että oloni on ollut melko flegmaattinen ja tuntuu siltä, etten pysy ihan skarppina koko ajan. Hiemn kuin pää olisi pienessä sumussa. Toisaalta, ei ole nälkä ja toi on pientä :) Noita tuntemuksia voi olla yhtä hyvin offilla joten en edelleenkä viitsi sanoa, että dieetti tuntuu. Hieman ehkä tuntuu mutta so what, kunto kiristyy eikä sitä kannata miettiä liikaa koska silloin vasta alkaa tuntumaan :D Eli turha miettiminen pois ja fokus tekemiseen. Edessä on saman verran kuin takana joten en jaksa uskoa, että voi tuntua vielä. Tänään oli taas plussa- ja hiilaripäivä joten en valita, saan edelleen nauttia puurosta, banaanista, uunibataatista jne. 

Plussapäivänä on hyvä asua salilla. Päivä on ollut ohjauspainoitteinen ja voin kyllä todeta sen, että olen erittäin tyytyväinen minun valmennettaviin. Tein kaksi alkuopastusta tänään ja molemmat valmennettavat vetivät tekniikkaopastus sen verran hyvällä asenteella, että tavoistani poiketen, määräsin heille palkkaria alkuopastuksen jälkeen. Naiset laittoivat itsensä likoon heti alkuopastuksella :) Yksi valmennettava yllätti minut täysin, hän oli nimittäin hankkinut treenivarusteet sekä osa lisäravinteista valmiiksi ennen alkuopastusta. Motivaatio on kyllä kunnossa ja asenne myös :D

Tavattiin yhden ryhmän kanssa tänään ja tehtiin selkä- ja haukkaritreenin. Pikkasen olin suu auki kun nähtiin, koska jokainen oli pläjäyttänyt upouudet vetoremmit pöydälle. Ei tarvitse kehottaa kuin kerran hankkimaan varusteet ja homma hoituu. Ilokseni huomasin myös sen, että ohjeita on noudatettu koska naiset olivat erin näköisiä kuin kaksi viikkoa sitten kun nähtiin. Homma etenee selvästi :) Itse sokeutuu helposti muutokseen. Silloin on hyvä, että on valmentaja joka näkee kehityksen. Tänään totesin sen, että kehitystä on tullut sekä fyyisesti että psyykkisesti. Tässä huomaa, että kroppa voi muuttua paljonkin ilman, että paino laskee. Kun treenaa, syö oikein ja lepää niin tiivistyy, lihakset kasvavat ja läski tirisee. Paino ei välttämättä muutu. Ulkomuodossa tapahtuu sen sijaan muutoksia :) Sitä nähtiin taas tänään. Eli maltti on valtti ja pitää uskaltaa syödä, myös hiilareita :)

Minä vedin glutamiinia suoraan minigrip-pussista pukkarissa. Jauhetta suuhun ja vettä päälle :D Hyvin toimii!!! Mutta missä minun tissit ovat?? Dieetti puree ja tissit lähtevät ensimmäisenä :/ Prkl.Minulla alkaa uusi ryhmävalmennus kesäkuun alussa. Tähän mahtuu hyvin mukaan, jos uskaltaa :) Sinulla ei tarvitse olla valmis ryhmä voidaaksesi osallistua valmennukseen. 

Voit myös osallistua ilmaisen treenin arvontaan tykkäämällä Thunder Training & Nutritionin fb sivuista ja jakaamalla ryhmävalmennuksen mainos. Arvontaan voi osallistua 25.5.2015 ja treenin voittaja julistetaan 26.5.2015. Tähän pääsee osallistumaan tässä. Rohkeasti mukaan!!


Kuva: Kimmo Karvinen, Vaatteet Fit4YouJos joku kaipaa pelkkä ruokavalio, treeniohjelma tai molempia niin kannattaa tarttua tähän, huippens yhteishinta :) Jokainen ohjelma tehdään henkilökohtaisesti sinulle alkukartoituksen perusteella. Yhteydenotot deahenr@gmail.com.

Kuva: Kimmo Karvinen, Vaatteet Fit4You
Ajatetlin vetää pienet päikkärit. Pidän päikkäreistä ja olen erittäin lahjakas mitä koskee nukkumista :) Huomenna mennään valmennettavani Rosan kanssa tekemään rappujuoksua Pyynikille. Treffit klo 07 aamulla. Veikkaan, että hiki tulee lentämään molemmilla :D

Hyvää loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.