Sidor

29.6.2013

Terkkuja Dean bodyluolasta :)

Terveisiä Dean bodyluolasta! Tänään on lepopäivä, olen jo nukkunut kunnon kahden tunnin päikkärit, käynyt tehokkaalla aamulenkillä, putkirullanut lihaksiani, venytellyt ja tietty nauttinut runsaasti erilaisia aminohappoja :) ja vähän poseranutkin :D Olen vihdoinkin saanut niin paljon treenejä että osan nauttia lepopäivistä, ihan oikeasti nauttia niistä ilman hinkua salille. Tällä viikolla on jo kahdeksan punttitreeniä pulkassa josta kolme jalkatreeniä... huomenna vedän viikon viimeinen treeni,  jalkatreeni. Nautin todella paljon tästä ajasta kun saan treenata määrällisesti todella paljon. Pidän siitä että minulla on paljon treenejä ja siitä että ne ovat haastavia. Pidän myös siitä että saan omistautua ja keskittyä kokonaan treenaamiseen ja kehittymiseen ja siitä että oma elämä menee treenien ehdoilla. Jari sanoi viime kuntotsekkauksella että jossain vaiheessa vähennetään treenejä niin, että niitä on vain neljä kappaletta viikossa, ja vain yksi treeni päivässä jolloin kroppa saa palautua kunnolla tästä hulluttelusta. Osasin kyllä ennakoida tätä ja tiesin että jossain vaiheesssa on pakko antaa kropalle enemmän lepoa, silti en tykkää siitä ollankaan... Nooh, ainakin osan nauttia tästä tilanteesta kun saan treenata paljon kun tiedän ettei se ole ikuista :) Elän myös siinä toivossa että kyseessä on hyvin lyhyt jakso ja että saan palata tähän treenimäärään sen jälkeen :) Kyllä ihminen voi olla sekaisin kun nauttii tästä :)

Viikko on mennyt todella nopeasti. Tuplatreenipäivät, eli neljä päivää viikossa menevät nykykään näin:

04.00 herätys, kahvi, vitamiinit, vesi ja laturi
05-06.30 aamusali
06.30-07.15 erilaisia palautusjuomia, vitamiineja, suihku, treenikamat ja eväät kassiin ja lähtö töihin
07.30 töissä
08.15 aamupala
11.00 lounas
14.00 välipala
15.15 laturi ja lähtö töistä salille
15.45-17.15 päivän toinen salitreeni
17.15-18.00 palareita, vitamiineja, suihku
18.30 päivällinen, eväiden teko, bloggaaminen
20.00 nukkumaan
22.00 herätys iltapalalle
01.00 herätys yödrinksulle

Yksi päivä jolloin treenaan vain yhdesti menee samalla kaavalla paitsi että syön aamupala kotona ja aamusali jää pois. Viikossa on kaksi lepopäivää jolloin menen saman kaavan mukaan mutta silloin treenit jää pois ja menen ennen aamupala aamulenkille ja syön aamupala kotona. Ei mene aika pitkäksi :) Olen kuitenkin siitä mieltä että pystyn tekemään enemmän jos on tarvetta, silloin pitää aikatauluttaa päivä hiukan toisella tavalla. Loppupeleissä on pelkästään kyse prioriosoinneista :)

Kirjoitin joskus aikaisemmin että olen ostanut uudet leggarit jotka näyttävät kalsareilta, täällä ne sitten on, mä niin rakastan niitä :D!! Ja kyllä, olen käyttänyt niitä sellaisenaan kodin ulkopuolellakin :)




Minulla on pitkä viikonloppu, maanantai on vapaapäivä töistä ja lähden ylläri-ylläri.... Tampereelle :D!!! Aamuksi on sovittu treeni Killein kanssa, sen jälkeen posetreeni, Jarille näyttämään kuntoa ja siitä kalvokäsittelyyn. Aikamoinen hemmottelupäivä tiedossa! 

Hyvää viikonloppua teille! Tämä tyttö lähtee kauppaan shoppailemaan parsakaalia ja munia :)


4 kommenttia:

  1. Näitä sun juttuja on aina niin kiva lukea! Itsellä ei perheen vuoksi olisi mitenkään mahkuja noin kovaan treenaamiseen, ei kyllä ehkä pääkään kestäisi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kuulla Satu! Kyllä mä uskon että sun pää kestäisi :) se on sitten toinen juttu jos on muu elämä ja perhe. Itse päätin kun aloitin Bullin valmennuksessa että pistän kaikki, siis ihan kaikki peliin ja katson miten pitkälle pääsen, tässä sitten ollaan :D Me like!!!

      Poista
  2. Huikeeta reenaamista! Näinkin sut vilaukselta wolfilla posettelemassa samalla kun Tero tappoi mun olkapäitä.. Oikein hurjasti tsemppiä jatkoon, ei voi kuin ihailla! Me kisaillaan molemmat syksyllä 2014, mulla bodyfitnes lajina, ja ekat kisat luvassa.. Sitä kohden mennään :)

    T. Heidi H.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä näitä jumppia riittää :D Mullakin on ekat kisat ensi syksynä... :) Nähdään varmasti viikonloppuna Treella jos tulet sinne? Treenaan poserausta teidän bf ryhmässä sunnuntaina, tule juttelemaan jollen tunnista sua :)!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.