Sidor

15.6.2013

Kevyt startti palauttavan "viikon" jälkeen, kaksi jalkatreeniä :D RÄHINÄÄ!!!!

Noniin! Nyt on lepo"viikko" pulkassa, neljä päivää lepoa teki todella hyvää. Kroppa oli levon tarpeessa. Tarkoitus oli pitää lepoa vasta nyt viikonloppuna, eli pe, la, su ja ma mutta huomasin tiistaina että olo oli hiukan flunssainen mikä on merkki siitä että pitää levätä joten oli pakko huilata. Hiukan hamittaa koska olin suunnitellut viettäväni aikaa Nauvossa äidin luona viikonloppuna ja venytin siksi lepopäivät siihen. Nyt meni kuitenkin niin että pidin niitä juuri silloin kun on tarkoitus treeniohjelmani mukaan, eli joka viides viikko. Ehkä ihan hyvä näin :) En tiedä jos olin oikeasti tulossa sairaaksi vai jos johtui levosta, minulla on meinaa usein hiukan kuumeinen olo lepo"viikkoina" kun kroppa saa palautua kunnolla. Tänään oli kuitenkin terve fiilis ja menin tietty heti klo 05 treenaamaan jalkoja :D Kyllä se näin on, että sitä saa mitä tilaa. Uusi jalkatreeni jalkojen kaksoistreenipäivinä on ihan jäätävä! Vihaan sitä samalla kun rakastan sitä. Olo on aivan kamala, sydän hakkaa kun viimeistä päivää, reidet polttavat ja meinaa itku tulla, sen verran kova on meno ja syke. Treeni ei kestä kun 45 minuuttia, mutta sillä ajalla ehdin kyllä makamaan lattialla aika paljon, käytännössä jokaisella sarjapalautuksella on pakko mennä pitkäksi... Tänään en päässyt edes Gymin yläkerran rappusista alas kun sivuttain kaiteesta kiinni pitäen :D Supersarjat ja ihan pirun monta sarjaa prässissä maksimitehoilla tekee rautaa! Tykkään kyllä tästä aivan valtavasti :)

Fiilikset treenin jälkeen, päällä on äidiltä saatu pinkki ja karvainen fleecehuppari :) En kehtaa käyttää sitä päivällä mutta se on varsin kätevä matkalla aamutereeneihin. Tänään tuli kuitenkin hiukan kommenttia siitä vaikka kello oli 04.50, joku kännissä oleva nuori neiti kertoi heti kun tulin ulos ulko-ovsta miltä näytti :D En viitsinyt kertoa hänelle miltä hän näytti ;)

                                        


Torstaina oli hiukan erilainen salipäivä. Minua haastateltiin salilla tästä "harrastuksesta" ja otettiin sekä kuvia että nauhoitettiin osa selkätreenistä ja minun poserauksista. Tarkoitus oli että juttu olisi tullut tämän päivän lehteen mutta juttu oli ilmeisesti niin iso, 2 sivua, ettei se mahtunut ja ilmestyy vasta seuravassa lehdessä tiistaina. Juttua mainostettiin kuitenkin tämän päivän lehdessä joten toivottavasti saadaan paljon lukijoita! Videot tulevat nettilehteen. Kyse on siis Åbo Underrättelserista, ÅU, eli Turunmaalla ilmestyvä ruotsinkielinen sanomalehti. Nyt sekin kävi ilmi, eli jos joku ei ole huomanut tästä kirjoitustavasta niin olen suomenruotsalainen :) 

Päivän lounas, eli salaatti jossa on varhaiskaalia, parsakaalia, jauhelihaa, oliiviöljyä, suolaa, pippuria ja valkuaisia :) Yummy!!Nyt on pian aikaa laittaa treenivaatteet päälle, vetää laturi naamaan ja mennä salille tekemään päivän toka jalkatreeni. Tällä kerralla etureidet, eli viikon kovin treeni. Kevyt alku lepopäivien jälkeen ;) On tää hullua touhua mutta mitäs sille voi kun tykkää siitä :D!! RÄHINÄÄÄ!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.