Sidor

11.6.2013

Nordic Pro liput x 2 hankittu :)

Kävin tänään hakemassa minulle ja kisadieettihörhölleni liput Nordic Pro kisoihin, TÄDÄÄ!! Pakko oli laittaa niitä jääkaapin päälle etten vaan hukkaa niitä, se olisi todella harmilista. Kisaneitsyyteni menee syksyllä sekä huoltajan roolissa että ammattilaiskisojen katsomossa, voisi olla pahempikin alku :) 


Pidän lepopäivä tänään. Olo on ollut hiukan flunssainen ja tieto siitä että pari työkaveria ovat sairaana ei helpota oloa ollenkaan... mutta olen päättänyt etten sairastu ja vetänyt reippaasti C:tä ja glutamiinia naamaan. Mikäli en ole sairas huomenna niin menen treenaamaan jalkoja, ihan täysillä :D Torstaina on luvassa hiukan erilainen päivä, aamulla normaali selkä- ja hauistreeni mutta iltapäivällä on yhden paikallislehden haastattelu salilla ja sen jälkeen päivän toka selkä- ja hauistreeni josta toivottavasti saadaan jotain kuvia haastattelun tueksi :) 

Pakko myöntää että odotan aika paljon perjantain, viikonlopun ja tilanteen mukaan myös maanantain lepoa, luvassa on korkeintaan pari aamulenkkiä. Salille ei ole asiaa vaan sekä kroppa että pää saavat levätä kunnolla :) Muutama lepopäivä säännöllisin välein tekee todella hyvää ja huomaan että kroppa on sen tarpeessa tällä hetkellä! Eli muutama treeni vielä ennen lepoa ja ensi viikolla alkaa sitten uusi kova treenijakso akut täysin ladattuna :D TITTIDII!!!

Nyt tuli tällainen minipäivitys :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.