Sidor

18.6.2013

Lehtijuttu ja treenivaatepuuteshoppailua

Meinasin pyörtyä tänään aamulla kun kävin R-kioskilla ostamassa päivän Åbo Underättelser johon viime viikolla tehty haastattelu oli tarkoitus ilmestyä isona juttuna, lehtihyllyssä irvisteli nimittäin hyvin tutun näköinen naama. Kiva päästä kansitytöksi mutta olisi tietty voinut olla hiukan edustavampi kuva... Noooh, ainakin se on totuudenmukainen ;) Onneksi lehtimyyjä ei tunnistanut minua :D!! 

Onnistuin megasäädön jälkeen muuttamaan skannatut sivut pdf-tiedostosta jpg-muotoon jotta tekin voitte lukea juttua. Pahoittelen että se on ruotsiksi! Jos on tosikiinnostunut voi käydä tsekkaamaassa lehden nettisivuilla josta löytyy pari videopätkää joita en ole itse uskaltanut katsoa... Miten niin nössö ja itsekriittinen :D? http://www.abounderrattelser.fi/news/2013/06/video-dea-henrikson-tranar.html



Minulla on jo pidemmän ajan ollut kova hinku ostaa uusia treenivaatteita mutta ongelma on ollut se että lista niistä vaatteista jotka haluan ja "tarvitsen" on niin pitkä etten ole uskaltanut mennä kauppaan siinä pelossa että homma lähtee käsistä. Keräsin kuitenkin rohkeutta tänään ja kävin ostamassa pitkään himottu treenitoppi, BB:n camovärinen ja ihanat vaalean harmaat treenileggarit jotka ilmeisesti voi käyttää treeneissä mutta näyttävät hiukan kalsareilta... Ajattelin ottaa kalsarit käyttöön heti huomenna aamutreenissä :D toppi on niin ihana että minun on pakko pitää sitä töissä ennen kun raaskin hikoila siihen iltatreenissä. Miten niin treenivaateshoppailupuute :D?!?! Onneksi helpotti hiukan näillä investoinneilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.