Sidor

21.6.2013

Juhannustreenejä ja kuntokuvia

Tulihan se, jo pitkään odotettu pidennetty viikonloppu :) Juhannus menee täällä treenin merkeissä. Tuntuu melkein jouluaatolta kun salilla on rauhallista ja on luvassa paljon kovia treenejä! Pidän kovasti treenata juhlapyhinä siitä syystä, että salilla on rauhallista.

Juhannusvietto alkoi tänään aamulla jalkatreenillä. En ymmärrä miten voin jännitä niin paljon ennen omia jalkatreenejäni, olen samalla todella innostunut ja paniikissa koska tiedän etten päästä itseni helpolla vaan minun on pakko vetää täysillä ja totaalisesti loppuun asti ja se on rankka se, mutta samalla todella ihanaa :) En jännitä samalla tavalla ennen muita treenejä mikä varmasti johtuu siitä että jalkatreenit ovat rankimmat sekä kropalle että päälle. Mammat ja pappat saivat ihmetellä tänään kun yksi huutaa ja ähisee prässissä ja syöskyy suraan siitä lattialle makaamaan tai vetää askelkyykkyjä punainen naamassa ja huulet ihan sinisinä :) Oli kyllä taas huippu aamujumppa ja minulla oli lievästi sanottuna ongelmia päästä Gymin yläkerrasta alas rappujen kautta. Nyt lepoa ja iltapäivällä sitten takaisin Gymiin tekemään etureisitreeniä :)

Huomenna on luvassa pari selkä- ja hauistreeniä, yksi aamulla ja toinen iltapäivällä. Sen jälkeen lähdetään siskoni kanssa Nauvoon viettämään juhannusta. Minulla on lepopäivä sunnuntaina ja pääsen vihdoinkin saaristoon nauttimaan kesästä :D On jo aika ikävää perhettä ja meidän kissoja.

Prassel, mun lemipkissa <3

Miettikää, 2,5 vuotta sitten näyin tältä... ONNEKSI en enää ja ONNEKSI löysin salitreenit ja tajusin hankkia valmentaja!!! Juokseminen ja treenaaminen on kyllä ihanaa mutta pitää myös muistaa syödä tarpeeksi paljon kun sitä tekee eikä juosta liian paljon :) onneksi oppii mikä toimii ja mistä kroppa tykkää kun pari kertaa on hakanut päätä seinään :D


Täällä noin viikon vanhoja kuntokuvia, paino edelleen 85,5 kg - 86kg:

Poseraukset näyttävät aina aika huonolta kun itse yrittää ottaa kuvia niistä... ihme juttu ;) Pitää todellakin pyytä joku muu ottamaan kuntokuvia että näkee miltä näyttää kun oikeasti pystyy tekemään poset kunnolla ilman että on kamera toisessa kädessä. Lasken jo viikkoja kisadieettiin. Oikeastaan ei ole kovin kauan enää... tammikuussa se alkaa ja ennen sitä pitäisi myös tehdä 6 viikon ketoosidieetti, eli enää on alle puoli vuotta aikaa näin suurella kalorimäärällä ennen ensimmäistä kisadieetti. Odotan sitä todella paljon samalla kun haluan nauttia ajasta ennen dieettiä kun saa syödä, jaksaa treenata kovaa ja saa hyvä pumppi treeneissä. Taidan olla innoissani kaikesta mitä liittyy treenaamiseen :)

LOISTAVAA juhannusta teille!! Nauttikaa kesästä ja olkaa varovaisia liikenteessä ja sekä merellä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.