Sidor

3.7.2013

Tamperereissu ja kuulumisia

Heip! Täällä treenataan niin kovlla vauhdilla että blogin päivittäminen kärsii hiukan. Onneksi ette jää paitsi kun mun huonolla kielellä kirjoitettuja juttuja ;)

Viikonloppu meni mukavasti, oli treeniä ja treeniä :) Kävimme myös parin vanhan koulukaverin kanssa Samppalinnan maauimalassa ottamassa aurinkoa. Minullahan on se ongelma ettei viime kesän biksut mahdu päälle enää... Ihme juttu ;) Alaosa menee kyllä nippanappa päälle mutta yläosan kanssa ei ole mitään mahista. En muuten ymmärrä kun muut treenaajat valittavat että tissit häviävät kovan saitreenaamisen myötä, täällä on käynyt päinvastoin :) toki selkäkin on levennyt mutta kyllä tisseihin on tullut lisää tavaraa eikä ne ole pienentyneet vaikka muu kroppa on kiristynyt. Joka tapauksessa olen pari kertaa käynyt sovittamassa biksuja mutta joka kerta tullut siihen tulokseen että tänä kesänä en liiku bikineissä, ensi kesänä sitten. Tykkään kuitenkin olla auringossa joten minun bikinlakko on mennyt hiukan mönkään, olen ottanut aurinkoa viime kesän biksun alaosassa sekä Bettersin treeniopissa. Toki olen pysynyt päätöksessä olla ostamatta biksua... :) Ensi kesänä olen sitten kunnossa.

Maanantaina oli Dean jouluaatto, kävin Tampereella testaamassa Killen treeniä. Treenattiin olkapäitä, rinta ja ojentajat ja perille meni! Ihan huippua tulla hakatuksi :) Treenin jälkeen vedin ennätysvauhdilla treeninjälkeinen ateria naamaan koska oli kiire poseraustreeneihin, aika oli 7 minuuttia ja olo oli sen mukainen... Mutta mitäs sille voi kun olin luonut itselleni niin tiukka aikataulu :) Sirpa oli todella tyytyväinen poserauksiin eikä oikeastaan ollut mitään korjattava neljäsosakäännöskissä tai pakollisisa asennoissa. Näyy kuulema että olen harjoitellut urakalla :) Hiukan pohdittiin jalka asentoa tuplahauis edestä-poserauksessa mutta tässä vaiheessa ei pysty tekemään kaikki hienosäätöjä koska kunto on mikä on eikä lihakset erotu niin että voisi nähdä miltä kulma mikä asento näyttää parhaalta. Ruvettiin jopa suunnittelemaan vaparia :) sain yksi uusi liikesarja mikä olen harjoitellut into piukeena kotona ja Sirpa vinkkasi pari artistia joiden musiikkityyli täyttää minun vaparimusiikkikriteeerit joten saan harjoitella musiikin kanssa. Hyvä olla ajoissa, kisat ovat yli vuoden päästä ja meitsi treenaa jo vaparia, miten niin intoa täynnä :)?!

Poseraustreenin jälkeen kävin toimistolla moikkaamassa Jaria. Poseraukset ovat edelleen kunnossa ja Jarilla oli myös vähän sanottavaa Sirpan liikesarjaan joten tein siihen korjaus. Treeniohjelma ja ruokavalio pysyy edelleen samana koska ne toimivat hyvin. Syksyn dieetti muutti muotoaan kahdeksan viikkoon koediettiin, ajankohta olis ilmeisesti elo-/syyskuussa. Se voi toki muuttua vielä ;) Paras uutinen oli kuitenkin se, ettei minulta vähennetään treenejä niin että jäljelle jää vain neljä treeniä viikossa kuten Jari sanoi viime kerralla, hajoisin kuulema. Kyllä onni on valmentaja joka tuntee valmennetavansa niin hyvin että tietää että se hajoaa jos treenejä vähennetään liikaa!! Vähennetään jossain vaiheessa jotta kroppa saa palautua mutta treenimäärä olisi 5-6 treeniä viikossa tai enemmän eikä 4 :) Noh, se on sitten joskus tulevaisuudessa.

Jarilta oli lähtö suoraan Riston kalvokäsittelyyn. Käsiteltiin jalkoja vaihteeksi koska ne olivat hyvin kireitä. Minulla on hyvin elastiset lihaskalvot ja jalat ovat ollut tosi hyvässä kunnossa tähän asti joten niitä ei ole käsitelty yhtä paljon kun yläkroppa. Uusi tuplatreeni jaloille on ilmeisesti purrut hyvin ja treeni mennyt perille kun jalat olivat tossa kunnossa :)

Lähdin Ristolta suoraan juna-asemalle ja junalla takaisin Turkuun. Kun tulin perille menin heti kotiin vetämään laturi naamaan ja treenivaatteet päälle ja sieltä Gymiin tekemään päivän toka olkapää-, rinta- ja ojentajatreeni. Voin kertoa että nukuin hyvin sen jälkeen :)

Pidin eilen lepopäivä aamulenkkiä lukuun ottamatta ja tänään pääsin taas nauttimaan tuplatreenistä jaloille. On se aika sairasta touhua hakata jalkoja ihan täysillä kahdesti päivässä mutta pidän siitä! Olen siitä mieltä että kovat ja paksut jalkalihakset on ihan must eikä naisilla voi olla liian treenatut pakarat,  etureidet ja pohkeet. Kuitenkin kunnon reidet ja latinoperse on aika harvinainen näky ja minulla on bielä pitkä matka siihen joten töitä pitää tehdä sen eteen ja paljon.

Ei tässä muuta, nyt pitää syödä ja valmistaa huomisen eväät ja jauheet. Tuplatreenipäivä taas luvassa <3




2 kommenttia:

  1. Sinä jos joku olet omistautunut tälle harrastukselle :) Huikeaa kuinka jaksat tuolla tahdilla vetää koko ajan. Ilmeisesti kuitenkin palaudut tosi hyvin treenien välillä. Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En itse ymmärrä miten voin palautua näin hyvin mutta palautumisen kanssa ei ole ollut mitään ongelmia vaikka vedän jokainen treeni ihan täysillä :) Voi olla ettei kropalla ole muita vaihtoehtoja kun palautua nopeasti jotta pysyy mukana mun tahdissa ;) Kiitos! Olen aika omistautunut tähän hommaan ja nautin siitä :)

      Hyviä treenejä sulle Päivi!!!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.