Sidor

9.6.2013

Tamperereissu ja pieni, viaton jalkatreeni :)

Tjenare! Viime päivityksestä on ehtinyt tapahtua vaikka mitä. Olen treenanut, treenanut, treenanut, syönyt ja levänyt. Eilen käytiin myös Marikan kanssa Tampereella varaamassa Marikalle kisabiksut ja näyttämässä kuntoa Jarille. Marikalla oli myös posetreeni johon menin mukaan ottamaan kuvia. 

Sain hyvää palautetta Jarilta. Poseraukset menee ihan hyvin ja selkä on kuulema todella friikki ja tulee olemaan vielä enemmän sitä kun vyötärö kapenee kisadieetillä. Friikkeys oli ilmeisesti päivän sana koska se ei rajoittunut ainoastaan selkään, en ole enää "hullu ämmä" vaan nyt olen noussut tasolle "friikki ämmä" :D Sain myös pitkään kaivattu lisäys jalkatreeneihin :D :D!!! Onneksi Jari on sen verran fiksumpi kun minä että hän antoi vain yhden jalkatreenin lisää, mutta toisaalta silloin treenataan sekä etu- että takareidet joten jokaisessa treenikierroksessa tulee kuitenkin treenattu etu- ja takareisi kahdesti :) Hyvä kompromissi! Tähän asti minulla ollut joka toinen päivä yläkroppatreeni kahdesti ja joka toinen päivä jelketreeni (etu- tai takareidet). Nyt treenataan samalla tavalla mutta etureisipäivinä vedän jalkatreeni aamulla, eli etu- ja takareidet ja illalla sitten oma normi etureisitreeni :) Aika kivaa! Uusi jalkatreeni näytti todella viattomalta paperilla mutta voin kertoa ettei se ollut ihan kevyttä settiä. Viisi liikettä ja jouduin ensimmäistä kertaa elämässäni mennä makamaan lattialle treenin lopussa kun olin niin loppu ja oli huono olo. Nyt on ainakin Gymin alakerran, yläkerran ja pukkarin lattia testattu: kaikissa on ihanaa makaa sekä vatsalla että selällä :) Olo oli tällainen treenin jälkeen:
Jarista puhutaan ja kirjoitetaan kaikennäköistä. Itse en ole koko elämässäni saanut näin hyvää, asiantuntevaa, henkilökohtaista ja tsemppaavaa valmennusta. Takana on kuitenkin kokemusta erilaisista treenivalmennuksista, sekä telinevoimistelun että salin puolella, toki hiukan erilaisia mutta silti. Ongelmat ratkaistaan heti, kehittyminen pyritään maksimoimaan kuten myös palautuminen, minua kuunnellaan ja asioista voidaan aina keskustella vaikka kaikki toivomukset eivät aina mene läpi, mikä oikeastaan on hyvä asia :) Olen saanut Jarilta paljon apua treeniasioissa ja hän on mahdollistanut esimerkiksi sen että olen päässyt osallistumaan Milosin treenileireihin, eli jos on intoa ja motivaatiota tehdä asioita niin homma on aina järjestynyt jollain tavalla. Yksi asia on varma, valmentajaa en vaihda, en mihin hintaan tahansa. Luottamus Jariin on 500% eikä se tule ihan tyhjästä, ei todellakaan! En antaisi kuka tahansa suunnitella elämäni ravinnosta treeneihin, enkä luottaisi keneen tahansa kisadieetillä. Kun on hyvä valmentaja johon luottaa voi keksittyä vain ja ainosataan olennaiseen, eli siihen että painaa ihan täysillä eteenpäin noudattaen ohjeita pilkulleen. Näin tulen tekemään vaikka olo olisi kun "päätön kana" :) Luotan siihen että Jari huomaa jos homma menee yli, hänellä on kuitenkin ihan pikkasen enemmän kokemusta asiasta kun minulla on. Se siitä :)

Nyt pitää syödä aamupala ja levätä ihan hitosti iltapäivän jalkatreeniin koska silloin on taas aika vetää ihan täysillä :D 

Päivän suunnitelma:


Hyviä treenejä teille ja treenatkaa kovaa!

4 kommenttia:

 1. Oot kyllä melkosen friikki muija!! :D Hienoa työtä, Dea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei se tästä parane :) Kiitos kaisa <3!

   Poista
 2. Stemppiä hirmuisesti, ja en malta odottaa että nään tuon sun friikin selän lavalla! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat kyllä nähdä sitä ennen lavaakin jos haluat :)! Siihen on kuitenkin aika paljon aikaa! Stemppiä sinnekin!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.