Sidor

26.4.2013

Tänään olin kuolemassa kataboliaan... ainakin melkein :)

Miten niin heraisolaatti- ja kananmunasuurkuluttaja.... :D Näitä menee ihan reippaasti tässä taloudessa!!




Onneksi tuli täydennystä taas Sporttimekalta! Olen todella tyytyväinen siitä, että valikoimassa on Scitecin loistotuotteiden lisäksi kattavasti FASTin parhaat tuotteet ja nyt myös supermaukasta Puddingia :) Lempi iltapala on suklaaPudding kookosrasvalla ja mangopiltillä :P Sitä on luvassa taas tänään :)



Toni on myös ottanut myyntiin FAST Pro Seriesin uutuustuotteet, sitruuna BCAA ja appelsiini EAA -jauheet. Näillä saa lisäpotkua palautumiseen!!!

 FAST BCAA 300g sitruuna    FAST EAA 300g appelsiini

Treenijuomien fiilistelyn lisäksi olen ottanut aika rennosti tänään, ainakin aamulenkin jälkeen. Aamulenkki sai yllättävä käänne kun tulin kotiin siitä, nälkäisenä, hikisenä ja janoisena... puhelin ei löytynyt mistään!! Pidän se aina takin taskussa ja se ei ollut siellä kun katsoin, eikä laukussa. Ei auttanut kun kävellä takaisin Gymille toteakseen ettei kännykä löytynyt matkalla eikä pukuhuoneesta :( aamulenkistä tuli todella pitkä ja ainut mikä pyöri päässäni oli että "KATABOLIA ISKEE!!", en minä siitä kännykästä niin huolissani ollut mutta pakkohan oli mennä ulos etsimään sitä. No, kun tulin kotiin löysin sitä tietty laukusta, en ollut katsonut kunnolla esimmäisellä kerralla. Sain ainakin vedetty kunnon aamulenkki ja syöty aamupala ennätsysajassa, viidessä minuutissa, niin kova nälkä oli :) Taisi stressihormoonit nousta hiukan kun en saanut ravintoa ajoissa...

Huomasin eilen kun kävin iltapäivällä treenaamassa että vatsaläskin määrä on vähentynyt, en ole huomannut mitään itse vaikka Bulin tuomio on jo kahdessa kuntotsekkauksessa ollut että vyötäröltä on lähtenyt tavaraa. Kiva kerrankin nähdä jotain itse :D

Ei tässä muuta. Huomenna on etureistreenipäivä ja ennen sitä ajattelin nukkua paljon :D ensi viikolla pääsenkin Tampereelle Milosin treenileirille!!!

Dea kuittaa :D

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.