Sidor

17.4.2013

Tamperereissun antimia :)

Nyt olisi taas yksi Tamperereissu takana ja on jo ikävää kehonrakennuksen mekkaa... No, onneksi pääsen taas takaisin, eli toukokuun ensimmäinen viikonloppu Milos Sarcevin treenileirille, toka viikonloppuna pt-päiville treenaamaan ja poseraamaan ja heti sitä seuraavana viikona moikkaamaan Bulia ja Ristolle kalvokäsittelylle :) Ei se hätä niin suuri ole ;)

Oltiin tosiaankin koko eilinen päivä Tampereella nauttimassa elämästä Marikan kanssa. Minulla oli sovittu etureisitreeni Teron kanssa ja ai että se oli kivaa! Tehtiin melkein suoria sarjoja mikä oli todella piristävää vaihtelua jättiläissarjoihin. Oli siinä pudotussarjoja, negatiivisia, pakkotoistoja, rest-pauseja... mutta aika suoria olivat ;) Pääsin taas tekemään etukyykkyä, tällä kerralla smithissä. Etukyykkye on päässyt minun suosikkilistalle kahden treenikerran jälkeen, tykkään siitä! Treenin lopuksi pääsin osallistumaan Teron ja Harrin keksimään "kuullaralliin".  Jostain syystä en ole yllättynyt siitä että pojat ovat keksineet tätä... Kuullaralli menee niin että laitetaan viisi eri kokoista kahvakuulla koko järjestyksessä WFC:n alakerran lattialle. Pitää viedä yksi kuulla kerrallaan noin 25 metriä eteenpäin rappuihin asti, ylös rapuista ja jättää se rappujen jälkeen lattialle. Tyyli on vapaa, eli saa juosta, kävellä, ryömiä... mutta rallista otetaan aikaa ja pojat kilpailevat keskenään siitä kuka saa jalkatreeniuhri hoitamaan ralli parhaalla ajalla :D Oma aika oli 2 min 30 sek, Kirsillä on ilmeisesti paras aika, 2 min 10 sek. Oli yllättävän haastava setti jalkatreenin jälkeen :) varsinkin kun juoksukunto on mikä on tällä hetkellä.... No, ainakin sain hiton hyvät naurut!!

Kuullarallin jälkeen rullailin toimistolle tapamaan Jaria. Näytin kuntoa ja tuli pieni muutos lisäravinteisiin. Ruokavalio ja treeniohjelma pysyy samana koska homma toimii ja tyttö kiristyy :) Vyötäröstä oli kuulema taas lähtenyt jotain pois. Sain myös alustava kisa-aikataulu \o/ TITTIDII!!! Eli näillä näkymin pullistelen lavalla syksyllä 2014, dieetti alkaisi tammikuussa ja syksyllä olisi tarkoitus pitää lyhyempi kuuden viikon dieetti. Iiik! Minusta tuntuu että tämä on todella pian!! Aika menee niin nopeasti ja yhtäkkiä on jo tammikuu... No, onneksi siihen on vielä aikaa ja ehdin saamaan lihasta ja oppimaan hymyilemään nätisti niin että hampaat näkyy ;)

Kävin lopuksi Ristolla kalvokäsittelyssä, hyvää teki ja nyt on koko yläkroppa kosketusarka käsittelystä :) Tuntuma on taas ollut ihan eri luokkaa kun Risto hoiti yläkroppani kuntoon eilen. Kyllä lihashuolto vaan kannattaa!!

Tänään on taas ollut tupletreenipäivä selälle ja haubereille. Tein aamulla oma ennätys maastavedossa: 8, 8 , 8 x 110kg. Tiedän, en ole voimannostaja eikä painoilla ole merkitystä tässä lajissa mutta... piristi se silti ja päivä lähti mukavasti käyntiin :D

2 kommenttia:

  1. UPIATA Dea!! Antoisa reissu, ja tulevaisuuden suunnitelmatki alakaa selekenneen, RÄYH!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä mahtava tunne kun on jotain suunnitelmia! Tietää mikä on tulossa ja pystyy valmistautumaan siihen henkisesti :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.