Sidor

12.4.2013

Perjantai ja koko viikonloppu edessä :D

Ihan huippua! Tänään on perjantai ja edessä on koko viikonloppu :) Minun tapauksessa viikonloppu koostuu treeneistä, treeneistä, treeneistä ja oikeushistoriasta. En valita :) Toki olisi kivaa lähteä katsomaan kisoja mutta nyt on laitettava kouluhommat ja omat treenit etusijaan. Minulla on lähes mahdotonta opiskella arkisin suuren treenimäärän ja kokopäivä työn takia joten viikonloput ovat todella arvokkaita, varsinkin nyt kun pitäisi saada jotain aikaiseksikin. Pidän valtavasti yhdistelmästä treeni, opiskelu ja kotona olemisesta, joskus tuntuu siltä että voisin ryhtyä tutkijaksi, saisin möllöttää rauhassa kirjojen kanssa, vetää hullut treenit ja mennä takaisin kirjojen pariin :) Lukeminen ja keskittyminen lukemiseen sujuu muutenkin paljon paremmin jos on päässyt treenaamaan. Toki minun tapauksessani ei ikinä ole kyse siitä että olenko päässyt treenaamaan koska pääsen aina treenamaan, muut asiat jäävät sitten tekemättä jos on paljon hommia mutta treeni, ruoka ja lepo hoidetaan aina kunnolla. Palataakseen kisoihin niin odotan kyllä innolla kuulla miten niissä on mennyt ja nähdä sekä kuva- että videomatskua niistä!! Nykyään on niin kätevää kun kaikki ilmestyy nettiin, ei tarvitse mennä mihinkään ;) No, myönnän kyllä, olisihan se kivaa mennä paikan päälle katsomaan... syksyllä sitten kunnolla kun huolettavani menee kisaamaan ja valkkukin on lavalla!

Pidin eilen TÄYSLEPOA! Miettikää sitä, minä ja täyslepo :D Ei onnistu kovin usein. Hyvää teki ja ihanaa oli! Olen oppinut arvostamaan lepopäivät. Näillä treenimäärillä oppii sen aika nopeasti :)

Aamulla oli taas energiaa vaikka kuin paljon, heräsin klo 04.15, heitin kahvia, laturi, vettä, banaani ja aamupillerit naamaan ja lähdin Gymiin treenaamaan olkapäitä, rinta ja ojentajia. Gymillä satoi lunta kuten kuvasta näkyy ;)Joudun kerrankin jäämään ylitöihin tänään mutta ei se haitanut, vedin toinen lataus vähän yli kello neljää ja lähdin takaisin salille pumppaamaan aamulla hakattuja lihasryhmiä. Olen jäänyt ihan koukkuun pudotussarjoihin... niistä saa aivan loistavaa lihaspolte aikaiseksi ja hitto että tykkään siitä :D! Tänään on taas ollut paljon pudotussarjoja ohjelmassa joten tunnelma on katossa. Huomenna olisi luvassa takareisi- ja pohjetreeni + vähän Usus modernus pandectarumia, eli uuden ajan käyttöjuridiikka :)

Olen muuten taas onnistunut hankkimaan itselleni uusia treenihasteita, kuten kirjoitin viime kerralla niin ollaan Teron kanssa sovittu etureistreeni ensi viikon tiistaiksi... menin sitten sopimaan takareistreeni Ramin kanssa perjantaiksi ja minun tuurilla on taas etureistreeni sunnuntaina... voi olla etten kävele ollenkaan ensi viikolla :D Sitä odotellessa!!!

Se on sitten moro! Tämä sekopää menee sekoittamaan Suklaapuddingia kookosöljyllä ja mangopiltillä :P

2 kommenttia:

  1. TSEMIÄ Dea takareisi-pohje-treeniin, ja uskon, että myös pakarat ohjelmassa, anna palaa!! Ja seukki kerran sitte onki samat lihakset Ramin kans jo perjantaina ilmeisesti, mutta TÄYSILLÄ nyt, kyllä ne palautuu!! :) Pääset syksyllä sitten pumppihuoneeseen kaiketi Veeran huoltojoukkoihin, upeaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minä muuta osaa kun vetää täysillä :) Menen Marikan huoltajaksi syksyllä mutta pumppihuoneeseen pääsen hänenkin kanssa ;) Mahtavaa treeniviikko sulle Kerttu <3!!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.