Sidor

14.4.2013

Viikon treenit pulkassa, motivaatio katossa ja vatsa täynnä ruokaa :D

Jaahas, sunnuntai iltapäivaä, kello on noin kuusi ja viikon viimeinen treeni on pulkassa. Istun kotona taistelemassa pienen ruokavuoren kanssa, takana on yli kolme litraa treeni- ja palautusjuomia kertaa kaksi (aamu- ja iltatreeni), paljon banaaneja, muuta ruokaa ja monta litraa vettä. Olo on aika täynnä... vielä pitäisi tunkea iltapala jonnekin :P En valita, syöminen on ihan kivaa ja en sitten tarvitse itkeä ruokan perään kisadieetillä kun syön senkin edestä nyt ;) 

Päivän päivällinen

Tällä viikolla on tullut vedetty neljä selkä- ja hauistreeniä, yksi etureistreeni, yksi takareisitreeni ja kaksi olkapää-, rinta- ja ojentajatreeniä sekä pari aamuaerobista, yhteensä kahdeksan punttitreeniä :) I love it!! Odotan jo innolla seuraava treeniviikkoa ja niitä jalkatreenejä :D! Pitäisikö alkaa huolestua jossain vaiheessa kun motivaatio ja treeni-into korreloi täysin treenimäärän ja treenien haastavuuden kanssa, mitä enemmän ja kovempia treenejä sitä motivoituneempi Dea... Motivaatio on kyllä katossa edelleen enkä tiedä mitä tekisin sen kaiken kanssa kun tuntuu että räjähdän innosta!  

Rauta on tänään ollut todella kevyttä ja vedin aamulla maasta ihan tosta vaan 9, 9, 8 x100kg. Tiedän, en  ole voimannostaja mutta tykkään silti ladata kunnolla rautaa maastavetoihin, eikä toi edes ollut paljon kun tuli niin kevyesti ihan putkeen ilman restpauseja ;) Olen muuten oppinut saamaan ihan jäätävän hyvä tuntuma latseihin selkätreenissä ja nimenomaan vetämään latseilla esimerkiksi ylätaljassa, toivottavasti sinne tulisi enemmän lihaa koska selkä ei voi olla liian leveä, ei ikinä!

Viikonloppu on treenien lisäksi mennyt opiskelun merkeissä. Työ-/ruokapöytäni näyttää tällä hetkellä tältä....Huomenna on punttiton päivä. Ajattelin ladata akkuja tiistain Tamperereissua varten ja varsinkin Teron jalkatreeniin. Pitää pakata eväitä, käydä aamulenkillä, venytellä ja kirjoittaa vähän. Ihan mukavaa :)

Hyvää sunnuntai iltaa kaikille ja mahtavaa tulevaa viikkoa, seitsemän päivää edessä täynnä mahdollisuuksia toteuttaa unelmia, kehittyä ja nauttia elämästä!! Ei paha.

9 kommenttia:

 1. Loistavvaa Dea, kehitys jyrää!! Tsemiä!! <3

  VastaaPoista
 2. Ps. Lihat taitaa olla piilossa riisin alla? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D juu... valkuaiset, kanasuikaleet ja parsakaalit... :) Miten niin riisivuori :D

   Poista
 3. Vuori se pittää ollakki, arvaa onko mulla isompi vielä. :D

  VastaaPoista
 4. Ihana positiivinen päivitys taas Dea! Motivaatio katossa täällä Turkissakin, nyt lähdetään etsimään kunnollista salia Alanyasta (vaikka mulla onkin lepoviikko, pitää pikkaisen päästä vierailemaan...)!

  Ihanaa viikkoa ja treeni-iloa sinne!

  Eija J.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauti lämmöstä ja Turkista! Täällä on ylläri ylläri ihan harmaata... mutta ei se haittaa, kevät ja kesä tulee :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.