Sidor

9.4.2013

Enää kuusi päivää jouluaattoon....

Onni on se, että on terve ja saa treenata, tai pystyyy treenata. Tätä kannattaa muistaa myös terveenä :) Itse mietin paljon sitä miten etuoikeutettu olen, saan tehdä juuri sitä mitä haluan ja mitä rakastan ilman fyysisisä tai muita rajoitteita. Toki tulee loukkaantumisia ja joskus iskee flunssa, mutta pääasiassa olen ollut todella terve. Pakko sanoa että olen aivan älyttömän kiitollinen siitä että olen siinä fyysisessä kunnossa että pystyn treenata täysillä monta kertaa viikossa ja jopa useampia kertoja päivässä!!! Minulle on myös todella tärkeä pysyä terveenä ja ilman vakavampia lokkaantumisia jotta saan nauttia treeneistä niin kauan kun elän tässä maailmassa. Tiedän kokemuksella miltä tuntuu kun loukkaantuu niin ettei pysty eikä saa treenata pitkään aikaan, se on psyykelle todella haastava jos on tottunut liikkumaan. Toki se on hyvää oppia sietämään ja käsittelemään myös tällaisia tilanteita ja olen sitä mieltä että on osattava myös rentoutua tai hyväksyä sen, että jos on sairas pitää ensisijaisesti hoitaa itsensä kuntoon eikä väkisin hakata pää seinään. Olen harrastanut myös jälkimäistä aika paljon mutta vuosien varrellla olen oppinut relamaan kun on tarvetta, parantamisen varaa on kyllä silti ;) No, nyt tämä meni taas tällaiseksi "elämä on niin ihana" pohdiskeluksi... Tulee kuitenkin pohdittua aika paljon näitä juttuja kun nauttii elämästä ja treenaamisesta :)

Mulla on melkein uudet pöksyt, pinkit kevätleggarit :) Sain ne äidiltäni yllätyslahjaksi. Siskoni sai samanlaiset ja äiti osti tietty yhdet myös itselleen... Aika hienot!!! + perse näyttää isommalta niissä :D

Päivän treeni on pulkassa, vedin melko infernaalinen etureistreeni, poltti, poltti ja poltti!! Ja hitto että olen alkanut kiroilemaan paljon... en ole ikinä kiroilut aikaisemmin mutta nyt kuuluu kyllä sellaista kieltä kun vedän esimerkiksi askelkävelyä että halleluuja! Hävettää melkein :)

Tiistaina on hyvin odotettu päivä, lähden Marikan kanssa Tampereelle tapamaan Bylleröä :D!! Ja tietty treenaamaan Terden kanssa :D ja Ristolle kalvokäsittelyyn :D!!!! Alkuperäinen suunitelma oli treenta selkä ja hauis Terden kanssa, hoitaa yläkroppa kuntoon Ristolla ja treenata samat lihasryhmät uudestaan illalla. Bull esti minua, prkl... :D Nyt treenataan sitten etureisiä, ja vain kerran, taitaa riittä sekin jos tunnen Terden metoodeja oikein :) Enää kuusi päivää jouluaattoon!!

P.S. Koittakaa kestää minun kielivirheitä!! Ei ole helppoa olla ruotsinkielinen... ;)


12 kommenttia:

 1. Mageet housut, mistä? One size?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepulis! Body Actionilta saa, Caba merkkiset muistaakseni noin 50 ege. Ne on todella mielyttävät jalassa ja on kasvuvaraa + kutistumisvaraa :D Niitä on myös farkkusinisenä (mulla on niitäkin...), valkoisena ja punaisena :)

   Poista
 2. Hienua Dea, niin helppo yhtyä ajatuksiisi kiitollisuudesta, ja samoja asioita tuossa kirjailen parhaillaan, ku bloggaan.<3 TSEMIÄ sinne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan sitten kiitollisia samiksia :D Hyviä ja rajuja reenejä Kerttuli :D!

   Poista
  2. Kyllä Dea ollaan. <3 Kiitos, samate Sulle, rähinää! :D

   Poista
 3. Aaah mä haluun noi housut! Mahtaiskohan mahtua jo mulle....Tosi hyvännäköiset!

  terv. Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MAHTUU!!! Jos meneemun päälle niin mahtuu sunkin päälle :) Ja minun tapauksessani on reilusti kasvuvaraa vielä!

   Poista
  2. Kiitos tsempistä Dea! Mä vaan aina ajattelen itteni NIIN ISONA...mutta voihan ne olla ainakin motivaatiopökät, vaikkei mahtuiskaan. No mahtuu mahtuu :) Pakko tilata ehkä kahdetkin. Noi pinkit on ihan must, toinen väri täytyy miettiä.

   Eija

   Poista
 4. Heippa! Etkös sinäkin käyttänyt Scitec Nutritionin tuotetta ZMB6 (http://www.sporttimekka.fi/scitec-zmb6-kaps-p-931.html)? Mietin vain, kun ohjeessa sanotaan, että pilleri tulisi otta illalla TYHJÄÄN vatsaan, miten onnistut tässä? :D Itselläni ainakin aina iltapalat juuri syötynä :)

  VastaaPoista
 5. Mahdatko olla huomannut yllä olevaa kommenttiani? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei anteeksi!! Unohdin vastata :( Tarkistin asia Tonilta Sporttimekalla ja hän ehdotti että otat ZMA esim 30 minuuttia ennen iltapalaa jolloin vatsa on vähän tyhjempi. Ei kannata jättää iltapala väliin, se olisi ihan katastrofaalista! Itse käytän magnesiumsitraattia iltasin mutta voisin yhtä hyvin käyttää ZMA. Itse tekisin varmasti juurin niin kuten Toni ehdotti, eli hiukan ennen iltapalaa jotta se ehtii imeytyä edes pikkasen. Jos ne on kapseleita voit varmasti avata niitä ja sekoittaa veteen jolloin aine imeytyy nopeammin ;) Toivottavasti sait jotain apua tästä!!

   Poista
 6. Sain kyllä apua, kiitos vastauksesta!! :) Tätä sun blogia on ihana seurailla, lähes päivittäin käyn kurkkaamassa ;)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.