Sidor

7.4.2013

Aamujumppa ja "kuntokuvia"

Huomenta hej :D! Aamujumppa takana ja aamupala syöty, nyt lepoa, opiskelua ja lisää ruokaa... iltapäivällä sitten uudestaan jumppaamaan :D Päivän teema on olkapäät, olkapäät, rinta ja ojentajat. Saisi kasvaakin! Jos haluaa treenata rauhassa kannattaa mennä sunnuntai aamulla hiukan viiden jälkeen salille, lupaan että on rauhallista ;) No, tuli sinne kuuden maissa muitakin sekopäitä treenamaan.

Otin teille vähän "kuntokuvia". Päivän kuvat ovat ne joissa minulla on pinkki toppi päällä, laitoin myös vertalukuvaksi kuva otettu 20.1.2013 (keltainen toppi) ennen kun aloitin tuplatreenipäivien kanssa ja ennen kun Jari alkoi vähentämään minun ruokaa. Itse en näe mitään eroa, ehkä joku pieni kiristys mutta se on kyllä aika minimaalinen :) No, aikaväli on myös todella lyhyt joten ei ihmettä ettei mitään näy, eikä tämä todellakaan oole mikään dieetti joten en odotakaan mitään hurjaa muutosta. Paino on kuitenkin pysynyt samana koko ajan, eli molemmissa kuvissa se on 85,5kg. 



Kuva otettu 20.1.2013 ennen ruokavähennystä ja
tuplatreenipäiviä vertailukuvaksi, paino 85.5kg

Päivän kunto, aamupaino 85,5kg


Minulla oli eilen hiukan sellainen olo että olen tulossa sairaaksi, vuotava nenä, outo lämpö, kipeä kurkku, lievä päänsärky, ja kipeät paikat (kuten aina...). En tietenkään halua sairastua joten vedin laittomasti c-vitskua ja glutamiinia naamaan veden lisäksi ja yritin levätä mahdollisimman paljon. Ajattelin että on fiksua ottaa iisisti aamulla ja seurata tilannetta eikä mennä treenaamaan suoraan sängystä. Laitoin kuitenkin herätys klo 4.15, jos sattuisin olemaan terveen oloinen heti kun herään jotta olisin voinut mennä ennen aamupalaa salille. No, heräsin ilman kelloa klo 4.06 ja ajattelin että ei hitto, ei tässä ole mitään järkeä, otin herätyskello pois päältä ja laitoin pää takaisin tyynyn päälle. Lähellä oli! Makasin siinä viisi minuttia ja ajattelin että ei hitto, ei siinäkän ole mitään järkeä että jään tänne makamaan... joten nousin ylös ja heitin kahvia, laturia, aamuvitskut ja vettä naamaan, treenikamat kassiin ja lähdin suoraan salille. Pieleen meni sekin yritys nukkua pidempää :D Olo on ihan normaali tänään enkä tunne mitään flunssaoireita enää \o/ ohi meni!

4 kommenttia:

  1. Kuin aikasin paat nukkuun, että ehit kuite nukkuakki? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasilta :D Mä oon vähän kun pikkulapsi ;)

      Poista
    2. + nukun päikkäreitä :D

      Poista
    3. Oon löytäny sielunsisaren, ku mäki meen aina tosi ajoissa unille.. Viikot ja viikonloput, yleensä yheksän ja puol kympin väliin... :D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.