Sidor

5.4.2013

Palauttava viikko pulkassa \o/

Palauttava"viikko" takana ja nyt pääsen vihdoinkin treenaamaan täysillä taas :D Leposuunnitelmat menivät hiukan uusiksi putkirullatun selän takia, tarkoitus oli treenata täysillä maanantaihin asti ja vasta sen jälkeen ottaa neljä päivää täyslepoa. No, kuten kerroin aikaisemmin onnistuin viime viikolla vahingoittamaan jotain selässäni kun putkirullailin selkää hiukan liihan rajusti, taisi olla treenivaihe päällä ;) Päätin ottaa iisisti lauantaina ja sunnuntaina jotta selkä saisi levätä kunnolla. Maanataiksi oli sovittu treeni Ramin kanssa ja muutettiin takareisitreenisuunnitelma käsitreeniksi ettei selkä rasittuisi. Treeni upposi melko hyvin, tehtiin kaksi liikettä hauiksille ja kaksi ojentajille, aika taisi mennä 90 minuuttia ja taukoja ei kyllä pidetty kovin paljon, eli voitte kuvitella että toisomäärät olivat aika rajuja. Tiistaina saanut kädet suoraksi enää ja keskiviikkona ne oli jämähtäneet 90 asteen kulmaan ja jouduin pytämään työkavereilta apua kun en onnistunut laittamaan ikkuna kiinni itse tai ottamaan sheikkerini tiskikaapista. Että sellainen jumppa :) Jarilta sain ohjeeksi levätä ja vetää burana naamaan ja sillä sain yllättävän nopeasti hoidettu kädet kuntoon. 

Tänään uskalsin taas mennä treenaamaan. Aamulla selkä- ja hauis... sama setti iltapäivällä :) Tässä hiukan kuvia aamutreenistä, oli hyvä rähinää päällä :D takoitus oli ottaa iisisti muttamutta... toisin kävi kun rauta oli niin kevyttä!
Pitää ilmeisesti mennä ostamaan uudet treenirintsikat kun nykyiset ovat liian pienet, taas... kai minun nyt on pakka hyväksyä että niitä on pakko uusia. Olen kyllä yrittänyt sinnitellä ja ajatellut että ehkä minä kiristyn tai jotain... voi olla että näinkin on käynyt mutta olen myös kasvanut eikä se ole kivaa treenata liian pienissä ja kiristävissä vaatteissa, eli urheilukauppaan huomenna :D! Tällä kerralla ei ole muuta kerrottavaa, olen ihan poikki raskaan lepoviikkon jälkeen :D

1 kommentti:

  1. Heippa! Sulle olisi haaste blogissani sisaisenlaskinnujerrus.blogspot.fi :))

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.