Sidor

30.5.2012

MAVE enkat :D!!


Yo!!
Eilen oli selkä ja hauistreeni. Päätin että nyt perkele teen yksin ainakin yhden täyden sarjan maastavetoa 100 kg:lla kun kerrankin sain se tehtyä jannen valvonnassa. Ja tulihan sieltä jopa kaksi sarjaa :D Minimitoistomäärillä, mutta silti. Ensi kerralla saan ehkä kolmaskin sarja... Tein viimeinen sarja 80 kilolla ja maksitoistomäärillä sen jälken. Nyt en saa lisätä painoja ollenkaan jotta tekniikka säilyy, piste.
Uskon että hauiskääntötekniikkani on parantunut nyt kun olen tehnyt niitä pienemmillä painoilla ja todella keskittynyt täyden liikerataan, varsinaisesti niihin venytyksiin alhaalla. Ainakin saan parempi tuntuma koko hauikseen :D Toivottavasti patti kasvaa näin!
Täällä on kuva mun treeninjälkeisestä ateriasta, eli tässä annoksessa on naudanlihaa, vihanneksia, keitettyä ohraa ja valkuaista. Yummy!!

Ja päivämn toinen lämmin ateria (jollei aamupuuro lasketaan), eli lihaa, vihanneksia, valkuaista, oliiviöljyä ja ruisleipää. Syön useimiten kanaa tai kalaa mutta nyt sattui olemaan keittolihaa molemissa kuvissa.

P.s. Sain eilen uuden tietokoneen niin nyt bloggaaminen alkaa sujumaan kun näyttö on isompi ja kone toimii toivotulla tavalla :D
Mahtis päivää kaikille ja kovia treenejä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.