Sidor

22.5.2012

Selkäsauna ja habaa


Hei-iaa!!!
Eilen oli lepopäivä (aamuaerobinen ja hieronta) ja tänään pääsin salille taas reenaamaan :D

Päivän treenikamat, eli neontoppi (pakollinen asu), tiukat trikååt, vyö , remmejä, rannesiteitä, kenkiä ja treenipäiväkirja jo laukun sisällä...
Kävin eilen Veeran luonna hieronnassa avaamassa selkää. Pakko sanoa että hän hieroo niin kovaa että olin lähellä välikuolemaa! Räkäkin lensi kivasti kun makasin pää alaspäin ja Veeran käsittely sai aineenvaihdunta liikkeelle, onneksi sain nenäliinoja :) Hyvähän se teki ja olin kun uudestaan syntynyt aamulla kun selkä ei ollut jumissa enää. Kosketusherkkä oli silti.
Tänään pääsin sitten Turkutreenaajani janne Käyhtyn kanssa vetämään maasta ja heiluttamaan käsipainoja jotta selkä olisi jumissa taas huomenna :D Tehtiin me vähän muitakin selkäliikkeitä.. Jannen kanssa pääsee aina oman mukavuusalueen ulkopuolella ja olen huomannut että oma treeni ottaa useimmiten yhden askeleen eteenpäin tämän jälken. Viime kerralla sain enkat MAVEssa eli pari toistoa 100 kilolla, tänään sain jopa 10 toistoa :D Aika lapsellista että innostuu tästä mutta sellaista se on :D Uu jee!!! Janne opetti myös MAVE ilman kenkiä. Näin teen tulevaisuudessakin! Sai parempi tuntuma näin. Kannattaa kokeilla!
Tein muutamia habaliikettä josta uusi minulle oli äijäliike nro 1, keskitetty hauiskääntö. Pitäisin keskittyä paremmin liikelaajuuteen, eli kunnon venytykseen ja supistukseen jotta lihas tekisi mahdollisimman paljon töitä. Tämä unohtuu helposti kun innoissaan vääntää jotain liikettä :( Olen parantanut tapojani tämän suhteen taljaliikkeissä ja kyykkyissä, jospa keskittyisin hauikseen seuraavaksi... Tämä oli lupaus! Hauis joutuu töihin ja pumpataan sitä täynnä verta jatkossa :D!!
By the way, ihanaa kun on kesää! Huono puoli tässä hommassa on vaan se että salilla on KUUMAAA!!! Taas oli naama täynnä vedenkestävä ripsiväriä kun hikoilin niin paljon... No, onneksi tykkään hikoilemisestaja kovista reeneistä enkä jaksa välittää ulkonäöstani salilla.
Otin kuvan niistä eväistä jotka otan mukaan aamulla töihin ja saliin, aika jauhepainoittesta on... Lounaslaatikko + leipä, välipalajauheet, latari, treenijuoma, palari, pähkinöitä ja banaaneja :P Ja tietty sheikki-sheikki :D Vitskuja mulla on töissä ja vedän niitä aika reippaasti.

Adios! Pakko mennä suihkuun ja valmistaa eväitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.