Sidor

20.5.2012

Eka päivitys


Heip!
Nyt se on tehty, aloitin pitämään treeniblogia :D Olen meinaa suunnitellut tätä aika kauan jo...
Blogissani voitte seurata matkani lavalle 201X, FitFarmin/Jari Mentulan valmennuksessa :D Aloitin farmilla helmikuun alussa joten tämä tyttö on vasta alkanut matkansa. Ihanaa! Luvassa on monta tuntia KOVAA REENIÄ :D!!
Kävin tänään aamulla Gym 2000:lla vetämässä yksi lempitreeneistäni, etureiskat + pohkeet. Jalkatreenit ovat mielestäni huippuja juuri sen vuoksi että niissä pystyy vetämään itsensä totaaliseen uupumukseen. Jalat tärisi hyvin tänäänkin kotimatkallani :D Nice! Huomenna on lepopäivä jolloin käyn aamuaerobisella, tunnin reipas kävely klo 05.15 :) Juu, pääsen myös Veera Salomaan hierontaan iltapäivällä. Oli aivan jäätävän kivuliasta viime kerralla jolloin hoidettiin jalat "kuntoon". Hullu touhu tämä bodaaminen! Ensin treenataan kun hulluja ja huudetaan kivusta salilla, sitten kärsitään kun lihakset ovat kipeitä ja sitten mennään hierontaan kärsimään... Diggaan kyllä kaiken!
Voisin lisätä tähän senkin että äidinkieleni on ruotsi joten kirjoitusvirheitä + muuta hauskaa on luvassa :D Koittakaa kestää!
Jaahas, nyt pitää punnita huomisen protskujauhot + muut ruuat ja syödä iltarahkaa :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.