Sidor

24.5.2012

Askel kohti The Ghettopylly


Hula-hula!
Viikon persetreeni suoritettu, eli takareidet+pohkeet+hooveria päälle.
- reiden koukistus
- SJMV
- haarakyykky
- askelkävely
- pohkeet omalla painolla
- hoover
Pidin valmentajani Bulleron lause "ei se määrä vaan se laatu" ja Jannen sanat "kunnon supistus ja venytys" mielessäni kun tein haarakyykyt. Ja hyvä tavaton mikä polte!! Takapuoleni oli viimeisen sarjan jälken hyvin kypsä liha :D Ensi viikolla menen vielä syvemmälle. Tavoitteenahan on kunnon ghettoperse tai ns. hyppyri. Siihen ei auta muuta kun syviä kyykkyjä, ruokaa ja lepoa :D
Panostin lihashuoltoon aamulla ja venyttelin melkein tunnin. Olen täysin riippuvainen venyttelystä! Joka päivä on pakko venytellä ainakin 15 min, useimiten venyttelen 15 min aamulla ja saman verran illalla. Venyttelen kauemmin muutamia kertoja viikossa tai aina kun ehdin. Palaudun todella paljon paremmin näillä keinoilla! Ainakin jalat olisi varmasti kroonisessa jumissa ilman näitä päivittäisiä lihashuoltohetkiä.
Huomenna on Dean kuuluisa lepopäivä, eli pääsen taas aamukävelylle klo 5.15 sitten puuro ja tilbehöörit naamaan ja töihin. Sitten on pitkä VIIKONLOPPU :D! Otan lomapäivän maanantaina, sweet!
Täällä on kuva aamupalastani, kaikki ateriat menevät Bullin laatiman ruokavalion mukaisesti ja keittiövaakan kautta. Siis KAIKKI mitä pistän suuhuni :) Kuullostaa ehkä jonkun mielestä hullulta mutta näillä mennään ja se on itse asiassa todella kätevää kun en ikinä tarvitse miettiä ruokia, seuraan vaan ohjeet ja syön. Sitä paitsi saan syödä enemmän kun kulutan, eli olen niukasti plussalla joten en tarvitse nähdä nälkää !
Kuvassa on Fastin sukla Block juoma, kaurapuuroa, sojalesitiiniä, rahkaa vadelmakeitolla ja marjapiltillä, kahvia + vettä. Tänään join 1,5 litraa vettä ennen kun lähdin töihin... Eikä ollut pissahätää :D

Hyvää iltaa kaikille! Nyt on kesää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.