Sidor

28.5.2012

Kasvuvaraa


Tsau!
Eilen kävi hassusti etureisi/pohkeet/vatsat treenissä, hyvällä tavalla silti. Ihmettelin pikkasen ekassa kyykkysarjassa että saakeli kun tanko painaa! Eihän se nyt näin paljon painanut viime viikolla... Pelkkä ajatus että vetäisin viisi 12 toiston sarjaa niillä painilla tuntui todella utopistiselta. No, sain ekan sarjan tehty loppuun ja rupesin laskemaan niitä kiekkoja uudestaan... Olin laskenut ihan väärin ja vahingossa lisänyt painoja :D Eihän siinä muuta auttanut kun jatkaa uusilla painoilla kun kerrankin jaksoin sen ekan sarjankin... Näin se homma etenee ;) Kyykkyjen jälken oli vuorossa jalkaprässi, reisienojennus, askelkävely ja pohkeita seisten ja istuen. Vatsat tein vaihteeksi Gym 2000:n ihanassa vatsakidutuslaitteessa ja hooveria päälle.
Huomaa kyllä että vuodenaika vaikuttaa treenitehoon ja ruokahaluun. Palari meinasi melkein tulla ylös latarin ja treenijuoman jälken. Join sitä melkein pakolla! Puhumattakaan ruokan syömisestä sen päälle! Minulla on todella harvoin ongelmia tunkea ruokaa treenin yhteydessä suuhuni, mutta nyt teki tiukkaa. Kai se keho tottuu tähän kesään ja siihen että on syötävä vaikka ulkona on lämmintä... Rankkaa touhua ;)
Tänään on ollut harvinainen päivä siinä mielessä että olen ollut vapaa töistä ja vapaa salista. Onneksi näitä päiviä on harvmmin! Muuten voisi tullan tylsää. Hoidin kaikki pakolliset arkipuuhat pois alta jotka muuten jää hoitamatta. Sain siivottua kotona, ostin uudet kesävaatteet, rahkavuoren, kaanaa ja muuta ruokaa, kävin ottamassa punkkirokotetta ja sitten Veeran hieronnassa. Pakko oli ostaa uusia vaatteita kun vanhat topit ja paidat ovat alkaneet kiristämään kainaloissa ja käsissä, rintsikoiden ympärys tuntuu meganiukalta ja viime kesän sortsit ahdistaa reisien ja pyllyn kohdalla. Edelliset kasvuvarat ovat täytetty lihalla ja läskillä :D Kävin siis ostamassa uudet isommat vaatteet! Uu jee! Pinkit minisortsit ja persikan väriset :D + uusi huppari johon mahtuu pari kiloa selkää, olkapäitä, rintaa ja käsiä vielä! Toivon mukaan olen jo ensi kesällä dietiillä niin voin sitten palata noihin vanhoihin pienempiin vaatteisiin ;)
Jees boks. Pian on RAHKATIME :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.