Sidor

27.5.2012

Helvetin hyvä PUMPPIREENI!


Olen kuullut ettei ole olemassa muita treenejä kun hyviä ja helvetin hyviä treenejä. Tänään oli helvetin hyvä PUMPPI ja pumppitreenikin :D Ohjelmassa oli yläkroppan pumppipäivä, eli supersarjoja ja triplasarjoja kaikille yläkropan lihaksille. Listalla oli m.m. ylätalja, alatalja, dippi, ritikkäistalja, vipareita kaikkiin suuntiin, push downeja ja hauiskääntöjä.
Aamujumpan jälken kävin himpessä syömässä, suihkussa ja pakkaamaassa auringonottokassini + eväät -> Samppalinnan maauimalaan palvomaan aurinkoa :D Kolme tuntia meni sekunnissa ja tämä daami on saanut uuden ihonvärin, punertavan ruskea. Ou jee! Huomenna otan uusiksi! Paitsi että aamulla on vuorossa viikon ihanin/ranki setti, etureidet, pohkeet ja vatsa.
Ja, arvaatka mitä?? Meitsi pääsee pian elämäni ensimmäisiin POSERAUSHARJOITUKSIIN :D Joten luvassa on reissu manseen. Siskoni uhkaa tulevansa tulla mukaan ottamaan koko harjoitus nauhalle jotta me voidaan naurata jälkikäten näille mun "poserauksiin" ;)
KATRI, olen ottanut kuvia kaikesta mitä olen syönyt/juonut lukuunottamatta vesi niin luvassa on ruokakuvia sun pyynnöstä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.