Sidor

9.12.2015

Reisille meni :)

Voi tittidii…. Oli melkoinen startti tälle päivälle, etureisitreeni heavynä Kille Kujalan kanssa. Hiton hyvä treeni ja hiton hyvin meni perille. Olisitte nähneet kun "kävelin" rappuja ylös WFC:n yläkertaan. Oli aika tuskaiset raput :D Saatiin ilmeisesti ihan hyvin suumattu koko mun verivarasto reisiin koska kiitin treenin jälkeen ensin Teroa, sitten Ristoa jonka jälkeen kiitin Jaria. Vasta sen jälkeen alkoi virtaamaan riittävästi verta aivoihin että tajusin kiittää Killeä :D  Voin kertoa, että kyllä maistui riisi, kana ja banaani hyvin tämän jälkeen!! Blörp :D En muuten ole raskaana tässä kuvassa vaan olen yksinkertaisesti kiltisty syönyt ruokaa ja juonut vettä. Perus iltavatsa kun sen pullistaa :D Btw, parhaat collarit ja huippumukava huppari Fit4Youlta :)!

Kuten Killellekin selitin, niin tottakai treenaan itse kovaa ja usein on kaveri mukana varmistamassa/tsemppaamassa. Mutta on se kuitenkin eri juttu kun on pt mukana koko treenin aikana jolloin 100% varmuudella mennään oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja treenistä saa astetta enemmän irti. Itse tykkään treenata jalkoja meidän poikien kanssa koska varsinkin jalkatreeneissä on apua siitä, että vieressä seisoo joku :) Kiitos Killeri, oli hiton hyvä setti!!! Ja tuli taas mukavasti uusia ideoita omien valmennettavien menoksi ;) Heheee :D

Nyt tammikussa alkaa muuten ryhmätreenit, treenit ovat joka sunnuntai ja ryhmäkoko pieni jolloin oikeasti saadaan kehitystä ja henkilökohtaisuutta siihen. Tule mukaan!! Jos porukka riittää niin tulee myös toinen ryhmä :) Luvassa on siis melko toimnnallista settiä ja myös perus salitreeniä. Ryhmäläiset pystyvät vaikuttamaan ohjelmaan ja jos on erityistoiveita niin huomioin niitä! Näin on mahdollista tehdä kun on pieni ryhmä :) Rohkeasti mukaan!! Tämä sopii kaikille kunnosta riippumatta :)
Tässä hyvä ruokavinkki treenin jälkeiselle pikasafkalle. Pakasteseifile, vihanneksia ja mausteita pannulle. Kaveriksi sitten riisiä tai perunaa. Ton paistamiseen menee muutama minuutti ja hyvää on :D Ostain usein sei filenä, ravintoarvot ovat loistavat ja maku parempi kuin noissa kuutioissa :) Ettei vaan söisi kanaa koko ajan ;) Lisäksi veikkaan, että lisäaineiden ja lääkejämien määrä on pienempi kuin tehotuotetussa broilerissa.  
Ettei selfiet menisi vain vatsan pullisteluksi niin osaan mä jännittää hartoitakin ja habaa :D Huomatkaa hehkeä suihkun jälkeinen lookki :)
Toinen varsin hehkä puoli minussa on nämä suonet käsivarsissa.  Kuten totesin yhdelle treenikaverille, niin taidan kuulua niihin henkilöihin joilla on geneettisesti pinnalliset ja paksut suonet. Se on todella yksilöllistä :) Sairaanhoitajien unelmapotilas :) Pitäisi ehkä mennä luovuttamaan verta :)Treenatkaa kovaa, syökää fiksusti ja varatkaa paikkaanne tammikussa alkaviin ryhmätreeneihin :)! Ihanaa päivää teille :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.