Sidor

4.12.2015

Kuntotsekki ja kisasuunnitelmia

Heippa :)

Kävin tänään Jarilla kuntotsekissä. Sain hyvää palautetta kunnosta, se on kuulema pysynyt hyvänä ja tässä pidetään se. Rock rock! Ruokavalio pysyy samana toistaiseksi mikä on just hyvä. Ollaan lisätty aika usein ruokaa viime aikoina ja nyt tuntuu siltä, että makrot ovat kohdillaan, einakin hetkeksi ja olen päässyt siihen pisteeseen, että puuro on vain puuro eikä päivän suurin kohokohta. Kisaajat, tiedätte mistä puhun :D

Treeniohjelmaan tehtiin se muutos, että sain siihen mukaan perus takakyykky. Pyysin takakyykkyä ja sitä sain :D KIITOS Jartsa! Dieetillä päätin, että kun dieetti on ohi, haluan kehittää takakyykkyni sekä teknisesti että painojen suhteen. Nyt ollaan Teron kanssa hiottu se siihen kuntoon, että Tero kuvaa teknikkani sanalla "perfect", eli kehtaan kyykätä ihan julkisesti :D No on se ollut kunnossa aikaisemminkin, mutta nyt se on tip top :)! Saan nyt ihan luvalla kehittää sitä. Tämä on minusta kuningasliike kun puhutaan jalkatreeneistä, kehonhallinnasta, toiminnallisesta treenistä, liikkuvuuden kehittämisestä ja ylläpitäämisestä, tasapainosta jne. Kyykky, maastaveto ja penkki, niistä minä pidän :)

Sovittiin myös, että valmennuskuviot jatkuvat taas vuodella, eli mulla ja Jarilla käynnistyy viides vuosi. Hui! Mihin se aika menee :D?? Hyvää ei kannata vaihtaa ja kuten Jarillekin totesin tänään niin neljän vuoden jälkeen valmentaja ei vaihdeta enää koska siitä on melkein tullut perhejäsen :D

Sovittiin myös kisa-ajankohta. Seuraavat kisat ovat sitten syksyllä 2016. Oli hieman puhetta keväästä aikaisemmin mutta se tulee liian nopeasti. Pitää palautua pitkästä dieetistä ja elämässä on muutakin. Haluan viedä muut osa-alueet eteenpäin. Kisadieetillä, tai varsinkin sen lopussa on turhaa yrittää suorittaa liian paljon aivotoimintaa vaativia kursseja tai aloittaa gradun kanssa. Siihen tarvitaan nimittäin energiaa :) Syksy on just hyvä!

Btw, otin haukkarikuva :D Hieman aiheen ulkopuolella mutta laitetaan sekin tänne.

Olen muuten jäänyt 100% koukkuun yhden Kauppahallin lihakauppiaan hevosen jauhelihaan. Rasva% tosi alhainen ja maku aivan eri luokkaa kuin normi lihastiskiltä ostettu 5% paistinjauheliha. Niin hyvää!

MiniSunilla on uusi tuote, vahva monivitamiini johon on lisätty mm mustikkauutetta ja Ubikinoni Q10! Tässä on paljon hyvää kuten A, D, E, B, C, Kalsium, magnesium, sinkki, jodi jne. Pakkauksessa on sopiva 4kk:n tabumäärä :)! 

Sain myös testiin uutuustuote Luusto mikä on kalsiumvalmiste johon on lisätty D3 sekä K2 -vitamiini. Itse olen nykyään huono maitotuotteiden kanssa ja olen päässyt valkuaisne makuun joten kalsiumsaanti on turvattava tabumuodossa.  

Eniten innoissaan olen kuitenkin noiden lasten D -vitamiineista :D Kelatkaa, banaaninamukuinen purutabu joka on apinanmuotoinen :D!!! Tai mansikanmakuinen nallekuvio :) Tulee hyvä mieli heti aamulla :D Näitä saa apteekeista!
Pian on lepopäivä pulkassa ja huomenna pääsen kyykkäämään :D Jee!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.