Sidor

16.12.2015

Nykyinen aamupala ja kunto

Heippa :)!

Huomenna on tenttipäivä ja kämppä kiiltää :D Perus setti siis :D No, pakko paukuttaa tämä pois alta ennen joulua ja tehdä yksi seminaarityö, sen jälkeen olen todellakin anasainut joululomaa :D Tammikuussa alkaa siitten kiva "viimeisiä viedään" putki. Jos kaikki menee hyvin, voisin valmistua ennen syksyn skaboja, tai oikeastaan ennen kesää. Siihen tähtään koska se tarkoittaa sitä, että on yksi huolenaihe vähemmän kisadieetillä :)

Otin kuntokuvia tänään pitkän tauon jälkeen. Paino laski itse asiassa viime viikolla liki kilolla ja on nyt kilo alhaisempi kuin tankkauksen edeltevä paino. Ruokaa on mukavasti mutta on silti ollut nälkää. Nyt seurataan tilannetta ja jos homma jatkuu pitää lisätä ruuan määrä. Mutta hyvä kun kroppa toimii :) Nyt vaan lisää lihaa kiitos!!!!


Vielä on muuten aikaa hyödyntää loppuvuoden tarjous ;) Tämä koskee kaikki valmennuksia!

Tein vaihteluksi kanasalaattia aamupalaksi yksi aamu. Syön normaalisti valkuaista mutta vaihtelu virkistää. Kaveriksi tietty….

ISO kulho puuroa :D Toi on siis salaattikulho. Ja sekin kiehui yli :D Prkl…..


Olen viime aikoina alkanut sekoittaa mukaan valkuaista puuroon, se on tosi hyvää! Teen niin, että keitän puuro ja lisään valmiiseen puuroon pari valkuaista vaadettuna (onko tämä nyt oikea muoto :)?? Hitto tämä mun kielioppi :D). Koko setti vielä hetkeksi mikroon jotta valkuaiset kypsyvät. Syön se voinokaren ja kanelin kanssa. Niin ja toi kanasalaatti jossa on oliiviöljyä :) Perinteien suomalainen aamupala :D Hehee….

Tein äsken loppuvuoden tilaus Sporttimekalta. Lisäravinteita jotta pärjään taas. Saan ne luultavasti jo huomenna postilla, toimitus on NOPEA!Tällaista tänään :) Huomenna on tentti ja sen jälkeen en lue kilpailulakia tai SET 101, 102 hetkeen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.