Sidor

31.1.2015

Huippens jalkatreeni, hieman erilaista kehonhuoltoa ja ravintonörtti :D

Hellou :)

Mä oon ihan tööt :D Takana on sellainen reisjumppa että kukkuu :) Tänään on plussapäivä, eli ruokaa on kiitettävästi, varsinkin niitä ihania hiilareita. En tehnyt aamulenkkiä ja ajattelin säästää kaikki paukut jalkatreeniin. Takana vielä kevyet 10h yöunet, edellisenä yönä 2h iltapäikkärit + 10h yöunet. Miten niin unenlahjat? No, paukkuja oli tosiaankin jalkatreenissä ja enkat paukkuivat lähes jokaisessa liikkeessä. Pääkin oli mukana. Voin kertoa, että kun ohjessa on m.m. superina 30 toistoa kyykkyä ja siihen päälle 6-10 toistoa, eli kovaa sarja, ojennusta niin pää on aika kovilla kyykkysarjassa. Varsinkin kun jokainen sarja tehdään failureen asti, eli siihen pisteeseen ettei tanko liikkuu enää. Näitä sarjoja ei ole vain yksi ja intensiteetti on ihan mukava. Lisäksi on myös kovia suoria sarjoja. Tällaisessa treenissä pitää olla pää mukana, muuten menee helposti niin, että vain suorittaa ne 30 kyykkyä jotta se olisi ohi. Näinhän ei kannata tehdä, vaan jokainen toisto pitää tehdä mahdollisimman rankaksi työstävälle lihakselle, pitää hyvät lihaspaineet ja oikeasti keskittyä lihassolujen tuohamiseen :) Omasta mielestä se on ihan itsestä kiinni millainen treeni vetää. Jokaisesta treeniohjelmasta saa tehty todella kevyitä treenejä ja ihan hullun rankkoja. Se riippuu siitä miten paljon laittaa itsensä likoon ja miten hyvin osaa saada treeni menemään perille. Minusta kannattaa hastaa itsensä jokaisessa sarjassa, aina. 30 toiston sarjoja on hyvin hermottavia ja voin kertoa että polte on aika makea, puhumattakaan sykestä :D Siihen päälle sitten kovaa ja lyhyttä sarjaa samalla lihasryhmälle niin kyllä tuntuu! Noita kun veivaa eri pituisilla sarjoilla ja eri liikkeillä 12 supersarjaa reisille, 6 pohkeille ja sitten tietty niitä kovia ja suoria sarjoja reisille niin on aika tööt, ainakin jos tekee ihan täysillä ja saa jeesiä pakkotoistoihin muutamassa sarjassa :D Niin siistiä!!!! Sen jälkeen maistuu myös palkkari taivaalliselta vaikka siihen on sekoitettu mukaan leusiiniä, mikä ei ole kovin hyvän makuinen aminohappo.

Pitää vielä hehkuttaa reverse hakkia, se on kyllä niin hieno liike :D Tein sitä hieman eri jalka-asennossa tänään ja puristin niin paljon kun vain pystyin perseellä ja jumankekkere että meni perille :D Eikä pää pettänyt, tein 20 toistoa 70kg:lla, aikaisemmin olen tehnyt vain 10 toistoa sillä painolla mutta nyt päätin että prkl, nyt mennään ja lujaa :D Laitoin sitten 90 kg seuraavaan sarjaan ja siinä tuli 12 toistoa. Pikkasen poltti takapuoli sen jälkeen :D Uuuu jeah! Onni on hyvät treenitehot.

Menin treenin jälkeen kaverin luo kylään. Vierailu oli käytännössä sitä, että minä makasin lattialla kaksi tuntia. Kuvassa makaan vielä nauramassa koko tilanteelle. Sen jälkeen oli kiva raahautua bussiin ja kotiin. Onneksi on kahvia!! Pitää meinaa tehdä himen muutakin tänään vielä, kuten kirjoittaa ja perustella yksi rikosjutun vastine yhteen erikoistumisjaksoon. Onneksi se on jo hyvällä mallilla :D







Enhän minä ole näin tööt muuten. Kävin eilen aamulla tekemässä intervallin wolfilla ja illalla sitten selkätreenin. Olen ottanut käyttöön pieni keppijumppa aina aerobisten ja treenien yhteydessä. Lisäksi teen aktiivista ja pumppaava venyttelyä parille jumissa oleville lihaskaslvoketjuille. Huomaa kyllä että asiantuntija on tehnyt mulle ohjeet koska keho ei mene kiertoon enää niin paljon. Muistakaa ihmiset venytellä ja avata kroppaa, on ihan turhaa olla jumissa ja virheasennoissa. Kehonhuollosta puhuen niin kirjoitin joskus aikaisemmin että meillä oli koulutus Rollolla siitä miten avataan kalvoja omatoimisesti eri apuvälineillä. Ostin sitten itselleni lacrossepalloja oman rullan lisäksi tähän tarkoitukseen. En tiedä jos olen käsittänyt jotain väärin niiden käytöstä, mutta ihan hyvältä ne vaikuttaa ;D Kuva otettu muutama viikko sitten Lapin urheiluopistolla. Oltiin tyttöjen kanssa hieman väsyneitä illalla :D Elämä ei ole niin vakava.







Olen ihan rakastunut tähän bettersin pitkähihaiseen. Pinkki ja siistin näköinen :) Näitä saa eri värisenä Fit4Youlta.







Olen viime aikoina istunut lukemassa aika paljon liikuntaravitsemusta. Se on aihe mikä kiinnostaa kovasti ja olen aina tykänyt ahmia tietoa siitä. Opin eilen vaikka miten paljon uutta sokereista, niiden eroista imeytymisen ja varastoitumisen kannalta. Hitto että on mieleenkiintoista kun mennään molekyylitasolle ja mietitään miten joku asia toimii ja sitten soveltaa se käytäntöön :D Olen todellinen ravintonörtti. Paljon on mitä voi oppia ja kuten muissakin asioissa niin mitä enemmän oppii sitä vähemmän kokee tietävänsä ja sitä kovempi nälkä on oppia lisää.








Mun carnitiini loppui eilen. Meinasi tulla kriisi kunnes sain postilta tekstari että olen saanut paketti Sporttimekalta. Nyt on taas carnitiiiniä ja hieman muutakin!! Kelpaa reenata ja polttaa läskiä :D










 Näillä mennään ja huomenna on uusi hyvä päivä :D Aamulenkki ja käsi- & olkapäätreeni! Rok rok!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.