Sidor

25.1.2015

Kuulumisia :)

Heippa :)

Kolmas dieettiviikko pulkassa. Huomenna pitää ottaa aamupaino. Olen päättänyt sen, että otan paino vain kerran viikossa, aina maanantaisin. Silloin lähetän myös lukema Jarille. Otin kuitenkin välipaino tälllä viikolla, en edes tiedä miksi, teki vaan mieli mennä puntarille lauantaina. Pikkasen yllätyin kun paino oli laskenut 1,1 kg neljän päivän sisällä. Ihan hyvin menee kai :) 

Huomenna pitäisi muuttaa minus- ja pluspäivien suhdetta niin, että tulee enemmän minuspäiviä. Elään toki siinä toivossa että viikon tulos on ollut sen verran hyvä ettei ole tarvetta lisätä minuspäiviä vielä. Myönnetään, syöminen on kivaa joten ei haittaa jos saan pitää tämä määrä pluspäiviä vielä hetken. Jännäksi menee :D

Testasin hieman jalkaprässirajoja loppuviikolla. Ohjeessa oli 2x6-10, eli kaksi suoraa ja kovaa sarjaa. Minut on hyvin helppo yllyttää kaikkeen mitä koskee treenejä joten Killen alkuviikolla provosoimana laitoin sitten ihan kunnolla kiekkoja kelkkaan… Alkuviikolla näytti kuulema siltä että olen unohtanut laittaa painoja siihen :D No, tämä olisi voinut jättää tekemättä koska vaikka kelkka liikkui hyvin Kikken varmistamana niin näytti Killen mukaan kuitenkin siltä, että mun polvet kääntyivät hieman sisäänpäin. Tämä on omasta mielestä merkki siitä, että on liian paljon painoja. Kuten varmasti monella muulla naisella, niin myös minulla on vahvempi sisäänkierto kuin ulkokierto lonkassa. Sen huomaan esim näissä tilanteissa ja myös muutenkin. Tein sitten kostoksi pari bonussarjaa prässissä, reilusti pienemmillä painoilla ja tiukalla fokuksella ulkokiertoon. Perfektionisti kun olen :) Pitää olla tarkka tekniikoiden suhteen eikä innostua liian paljon isoista raudoista :) Ainakin minä olen siitä mieltä. Tein vielä haarakyykkyjä smithissä kumpparilla. Laitan kaksi tiukkaa kuminauhaa polvien ympäri, tällöin kumpparit vetää sissänpäin ja joutuu pakosta akivoimaan ulkokierto. Toimii hyvin ja on muuten hiton raskasta :D!!! Ensi kerralla olen sitten viisaampi. Tällaista se on kun pitää oppia kaiken kantapään kautta… Onneksi mulla on treeni Teron kanssa ylihuomenna. Ohjelmassa on kunnon tekniikkatsekkaus ulkokierron suhteen kyykyissä ja prässissä. Kyllä, olen perfektionisti ja tarkka :D Virheet hoidetaan heti kuntoon!!!







Mutin eilen. Pakkomuutto pois LVI rempasta. Muutin yksiöstä isoon kaksioon. Nyt on tilaa vaikka yhdelle perheelle! Minulla on jopa kaksi vessaa ja yksi täysin tyhjä huone… Ja keittiö on isoin mikä minulla ikinä on ollut. Ainut minuspuoli on sijainti. Olen tottunut siihen, että asun salin vieressä. Nyt on 20 min kävelymatka tai 10 min bussilla. No, eiköhän minä totun tähän ja pian pääsen muuttamaan takaisin :)

Plussana on se, että naapuritalossa asuu toinen dieettiläinen. Tehdään aamulenkit yhdessä. Tänään oltiin esim. testaamassa vieressä olev hullun jyrkät mäet :D Rok Rok!!

Aiheutin hieman hilpeyttä kun totesin kaverille, että kun muutan niin otan vain tarpeelliset asiat mukaan kuten "lisäravinteet, keittiövaaka, henkilövaaka, treenivaattet, tietokone ja koulukirjat". No, jokaisella on eri tarpeita :D Bodari kun olenkin niin keitin munia ja riisiä heti ensimmäisenä asiana eilen kun tavarat oli kannettu sisään. Asiat tärkeysjärjestyksessä. Tässä ote minun tilapäisestä keittiöstä:
















Meillä oli eilen tiimipäivä. Treenasin selkää ja osallistuin sen jälkeen ryhmäposeraustunnille. Voin sanoa että bf ryhmäposella oli ihan pikkasen enemmän porukkaa kuin fysiikan tunnilla :D 

Tänään on sitten ollut hemmottelupäivä. Kuten jo kirjoitin niin vedettiin Sinin kanssa lenkki aamulla. Sen jälkeen oli treffit yhden valmennettavan kanssa ja ohjaus sen päälle. On kyllä niin hienoa saada jeesata ihmisiä parempiin elämäntapoihin!!

Ohjauksen jälkeen vedin oma jumppa. Kädet ja olkapäät. Sain Jarilta palautetta miten parantaa omat treenit muutama viikko sitten kun sain kunnian päästä hänen ja poikien kanssa treenaamaan käsiä. Näillä sanoilla mielessä meni treeni todellakin perille :D Kannattaa kuunnella viisaampia ja ottaa opiksi :) 

Tällaista täällä. Tyttö kiristyy, vaatteet löystyy ja tissikriisi pahenee :D Hitto miksi nekin pitää pienentyä kun on dieetillä!!!! Pitää pian ostaa pienemmät liivit :( Buhuu!! Tämä on yksi dieettaavan naisen realiteeteistä.

Laitetaan tänne lopuksi välipalakuva. Puddingia veteen banaanilla :) Ihan jees!







14 kommenttia:

  1. Heips! Tsemppiä dieettiin! :D Taidanpa valita sittenkin Body Fitneksen! :P

    http://thinkfit82.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitos :D!!

    Teit varmasti hyvän päätöksen ja ainahan voi vaihtaa lajia jos siltä tuntuu :)

    Tsemppiä sullekin!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä sai sinut tekemään tämä päätös? Oliko se meidän keksutelu vai joku toinen syy?

      Poista
    2. Osaltaan myös meidän keskustelu! :D Meninhän mä siitä kuntotsekkiin toimistolle, niin siellä sit ajatus vahvistui entisestään. :P

      Poista
    3. Hyvä juttu :) Hyvän lajin valitsit ja kuten jo todettu niin aina voi vaihtaa jos tulee sellainen olo myöhemmin :)

      Poista
  3. Huh Dea ootpa hienossa kunnossa ja melkoinen lihaskimppu olet! :P Missä lajissa aiot kilpailla? =) Eikö noilla lihasmassoilla mitä dietin jälkeen jää olisi jo aika siirtyä kehonrakennuksen puolelle? =)

    Tsemmpiä treeneihin! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :D Itsellähän on aina sellainen olo ettei ole lihasta ja vain läskiä mutta se taitaa olla melko yleistä näissä lajeissa.

      Kisaan syksyllä body fitneksessä. Lihasmassa ei ihan taida riittää kehariin ja lajihan lopetettiin IFBB:llä joten se ei ole ihan mahdollista. Toki on fitnessfysiikka johon ensin olin menossa mutta epäilen ettei lihat riiitä siihen vielä :)

      Kiitos tsempeistä!!!

      P.s. tunnetaanko jostain?

      Poista
  4. Ei tunneta =) Mistä luulet et me tunnetaan? =) Kyl mä haluisin tuntee sut ;D Okei =) Mutta voithan sä vaihtaa lajia kehariin, vaikka et kilpailiskaan? =) Bodaisit omaksi iloksi ilman kilpailua, mut oisko se mahdottomuus? =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa :D Olit kirjoittanut sellaisella tavalla että mulla tuli sellainen olo että tunnetaan jostain :)

      No jollei kilpaile niin ethän sä varsinaisesti ole missään lajissa silloin, toki harrastat sitä. Olen entinen ja nykyinen kilpaurheilija joten se ei taida olla mahdollisuus, haluan kilpailla ;)

      Poista
  5. Hienoa lukea ja seurata tätä sinun blogiasi :-) ja miten olet kehittynyt..ei muutako Temppiä diettiin ja treeneihin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Matti :D!! Täysillä mennään eteenpäin koko ajan :)

      Kiitos tsempeistä!!

      Poista
    2. Mikä sun offi paino oli korkeimmillaan? =)

      Poista
    3. Mahtavaa että olet täysillä mukana ja keskittynyt siihen mitä teet.. :-) Temppiä vielä!!!

      Poista
    4. Oon vissiin pananut jotain 85-86kg korkeimillaan ja nyt heittelee 81-82kg. Pituus 186cm. Painavat luut ;)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.