Sidor

14.1.2015

Eka dieettiviikko takana, postia Adt:lle ja jumppaa :)

Huomenta :)

Tiedättekö, dieettiläisen makaroniannos on melko kohtuullinen :D Mutta hei, ei se mitään! Vähän makaronia on parempi kuin ei ollenkaan makaronia ;)





Mulla on tällä hetkellä sen verran hommia etten edes ehtii ajatella että olen dieetillä Se sopii mulle mainiosti :) Pääsin mukaan yhdelle rikos- ja prosessioikeuden poolin erikoistumisjaksolle, aiheena oikeudenkäynti, eli sekä rikos- että siviiliprosessi. Tämä tarkoittaa viikoittaisia reissuja Turkuun yliopistoon ja käräjäoikeuteen :) Ehkä tämä sekopää valmistuu joskus :D


Lähetin liitolle postia. Buhuuu :( Nyt loppui mömmöjen vetääminen :(  No ei kai, toi oli siis huono vitsi :) On mulla ollut voimassa soppari Adt:n kanssa ennen tätäkin ;) Anyway, vaikuttaa nyt pahasti siltä että menen kisaamaan. Biksujen varausmaksukin on maksettu joten paluuta ei ole.






Tampereella on se hyvä puoli, että täällä on paljon muita samanhenkisiä ihmisiä. Saa helposti esim treeniseuraa tai lenkkiseuraa. Me treenattiin Sinin kanssa jalkoja maanantaina. Oli kyllä tosi hyvä juttu koska oli hieman poikki pitkän päivän jälkeen (aamulenkki, reissu Turkuun ylioistoon ja takaisin). No, kofeiini on keksitty ja kevyt aivonpesu toimii aina. Vedettiin huippuhyvän treenin Sinin kanssa. Pakkotoistoja jokaisessa sarjassa. Reidet poltti vielä seuraavana aamuna :D :D Pääsin myös yli mun pelko tehdä kyykkyä vapaalla tangolla. Olen kaatunut paljon eteenpäin ja tuntuu siltä etten pääse riiittävän syvälle. Tämä ei siis ole ollut ongelma aikaisemmin mutta on tullut vastaan kun en ole tehnyt sitä vapaalla tangolla vähän aikaan. Homma hoitui heti kun laitoin korokkeet kantapäiden alle. 80kg oli light weight beibe, kymppi tuli. Tästä on hyvä lähteä nostamaan sarjapainoja :)

Eilen pääsin ihanan Teron kanssa jumppaamaan :D Tuli hieman noottia hengitystekniikasta joten sen kanssa pitää tehdä hommia. Oikeassa lavassakin oli jotain ongelmia mutta onneksi pääsin fyssarilla/hieroojalle treenin jälkeen niin se taitaa nyt olla entinen ongelma :)

Tänään on sitten mäkivetopäivä, miinuspäivä ruokavalion suhteen ja jalkatreenipäivä. Vedot on hoidettu pois alta :) Otin teille hieman kuvia parista mäestä. Jostain syystä ne ei näytä kovin jyrkiltä kuvissa mutta kyllä ne on luonnossa :) Noita kun juoksee täysillä niin hyvää tulee!








Aamulenkin jälkeen onnistuin taas hyvin puuron kanssa. Miksi tämä tapahtuu mulle joka ikinen aamu :D Ei saisi olla netissä samaan aikaan kun tekee aamupala :D







Lopuksi lisää ruokakuvia :) Näitä menee paljon. Tuoreita vihanneksia ja chilikanaa.







Niin juu. Ekan dieettiviikon saldo: 83,5kg -> 82,7kg. Nyt vaan samaan malliin jatkossakin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.