Sidor

27.10.2013

Hello from Tampere vol II

Tervehdys taas! Nyt olen saanut nukuttu tai ainakin olen pyörinyt sängysä koko yön aikana :) Tein virhe kotimatkalla Tampereelta ja join ensin Pepsi Maxia ja sen päälle välipala jossa on heraisolaattia ja pikakahvia. Olin lievästi sanottuna ylikierroksilla koffeiinista ja päivän tapahtumista eikä unta meinanut tulla ollenkaan. Maiju oli mun luona yökylässä ja hän tuli kotiin illanvietosta klo 24-maissa ja jäätiin juttelemaan, sen jälkeen olikin aika vetä minun yödrinksu ja sen jälkeen odotin että pääsisin treenaamaan. Sinnittelin sängyssä klo 05.30 asti ja heräsin aamupalalle, katsoin hetken pois ja kun vilkaisin kelloa taas niin se oli siirtynyt tunti taaksepäin... eli kello olikin todella vähän. No, kahvia naamaan niin ei haittaa vaikka joskus nukkuisi vähemmänkin.

Eilinen Tamperereissu meni hyvin! Meillä oli jälleen kerran huippuhauskaa Reetan kanssa ja höpöteltiin treenijuttuja koko päivä :) Minä olin varma että dieettini loppuu ja että saan lisää ruokaa, Retta oli taas varma siitä ettei ruoka lisätään. No, meni sitten niin että Retta sai lisää ruokaa ja multa vähennettiin taas :D Hyvin ennakoitu :) Jari kysyi jos haluan jatkaa dieettiä ja vetää hiukan tiukempi setti ennen kun lisätään ruokaa taas. Totta hemmetissä!!! Dieettaaminen on todella mukavaa :) eli aamupuurot lähti menemään ja vähennettiin hiilaria muustakin + sain lisää rasvaa lähes kaikkiin aterioihin. Not bad :) Olin niin täpinöissä siitä että puuro lähti etten maltanut puhua muusta kotimatkalla Turkuun, voitte kuvitella miten kivaa Reetalla oli :) Kuntotsekkaus meni muuten hyvin. Otin vaatteet pois ja näytin asennot ;) perus setti siis! Tyttö on kuulema kiristynyt, vyötäröstä on taas lähtenyt tavaraa ja tuli taas hyvä palautetta selkä- ja hartialinjasta sekä kokonaisuudesta. Poserauksetkin menee kuulema hyvin. Herra oli siis hyvin tyytyväinen :) Jalkoihin ja varsinkin etureiden ulkosyrjään saisi tulla lisää tavaraa joten päätin että jatkossa treenaan niitä enemmän Ramin ja Teron kanssa. Nyt saakeli laitetaan niitä kasvamaan :D!!! Menen viihdyttämään herra taas parin viikon päästä jolloin viihdyn Tampereella kolme päivää (la pt-päivä + pikkujoulut, su Litetapaaminen + oma treeni ja löhöilyä, ma kuntotsekkaus, Terojumppa ja osteopaatti). Laitoin sitten heti kun tulin kotiin mailia Ramiraattorille otsikolla "Haluan tulla hakatuksi!!!!" ja ilmoitin että "minulla on liian paljon aikaa, kävelimen on liian helppoa" ja pyysin sellainen etureisitreeni "etten pysty kävelemään enää". Itsesuojeluvaisto taisi pettää taas... :D Huuups!

Mentiin toimistolta WFC:lle jumppaamaan. Siellä oli yllättäen vaikka miten paljon tuttuja ja uusia tuttavuuksia :) Vedin oma takareisi- ja pakarajumpan. Oli kyllä hienoa päästä oikeasti leveän prässin ja hakin kanssa leikkimään sekä tehdä reisikoukistus maaten. Gymillä on meinaa aika kapea prässi ja hakki eikä reisikoukistus maatenlaitetta ole. Vaihtelu virkistää :)!

Treenin jälkeen olikin aikaa ahtaa masu täyteen palareita ja ruokaa sekä harjoitella poserausta Sirpan valvovan silmän alla. Näitä kuvia näitte jo eilisen päivityksessä :)


Tänään oli sitten ensimmäinen aamu ilman puuroa. Pakko sanoa että aamupalan syöminen nopeutui aika kivasti :) Hyvin pärjää ilman puuroa ja pieni näläntunne on mukavaa, rasva palaa :) Katsotaan miltä tuntuu kun on vedetty muutama päivä tiukennetulla ruokavaliolla, aluksi on varmasti enemmän nälkä ja sen jälkeen kroppa tottuu. Näin se menee minulla.

Reetallakin oli ongelmia nukkumisen kanssa joten mentiin yhdessä Gymiin aamulla jumppaamaan. Otettiin hiukan kuvia, sain m.m. uusi bannerikuva tähän blogiin. Miltä mieltä olette siitä? Itse tykkään harmaasta :) Tässä vähän enemmän kuvia:

Ylätalja rusettikahvalla:T-kulmasoutua, meitsi tykkää ihan hulluna siitä :)!! Minusta pitäisin saada vuoden ilme palkinnon toiseksi viimeisestä kuvasta ;D
Vuoden ilme :D?? Tää on tätä fitnessglamouria taas :DLoistavia treenejä teille!!!!

4 kommenttia:

 1. Vitsi, nää kuvat on aina yhtä ihania!! :D

  VastaaPoista
 2. Mua kiinnostaa, että jos sulta lähti aamupuuro, niin mitä sie aamulla syöt?

  Kuvat on kyllä tosi kivoja, ja miekin opin uusia asioita niistä. Esim. tuo t-kulmasoutu on tangolla uutta miule. Mitä sie piet tuossa kuvassa tangon ympärillä?

  VastaaPoista
 3. Heippa Kaza!
  Syön aamulla protskua ja rasvaa, eli rahkaa, munia, hera, aminohappoja, öljyä :)

  Kiva kuulla jos tykkäät kuvista ja jos niistä oppii jotain :) Mulla on rusettikahva tangon ympärillä ja pidän siitä kiinni vetoremmeillä. Kannattaa kokeilla, se on hyvä selkäliike!!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.