Sidor

13.10.2013

Lokakuun kunto

Otettiin Reetan kanssa taas tämän kuukauden kuntokuvia, edellisestä kuvaussessiosta on mennyt neljä viikkoa. Laitan ne tänne pyynnöstä. Vertailukohteena on 14.9 otetut kuvat. Käytettiin eri kamera tällä kerralla, eli kuvat on otettu eri kameralla joten kuvat näyttävät myös siksi hieman erilaisilta. Omissa silmissä näyttää siltä että tyttö on kutistunut hiukan tässä kuukauden aikana. Painoero on noin 2 kg. Töitä riittää kyllä mutta homma menee myös eteenpäin koko ajan.

Neljäsosakäännökset 13.10.2013


ja 14.9.2013Pakolliset asennot 13.10.2013


ja 14.9.2013


Tästä löytyy vanhempia kuntokuvia, elokuusta http://dunderdea.blogspot.fi/2013/08/viikonloppu-tuli-ja-meni-elokuun.html ja heinäkuusta http://www.dunderdea.blogspot.fi/2013/07/jotain-kehityskuvia-ja-miniloma-nauvossa.html

Käytiin Reetan ja hänen miehensä kanssa vetämässä jalkatreeni aamupäivällä ja mentiin sen jälkeen heille syömään. Minulla oli pakara- ja takareisitreeni. Kysyin eilen Jarilta neuvoa siitä, että montako pudotusta kannattaa tehdä per pudotussarja ja kuulema pitäisi saada lihas ihan tilttiin jo yhdellä pudotuksella. Näillä mennään ja vähensin pudotuksien määrä trenissä tänään. Hyvin pärjäsin yhdellä pudotuksella, perse kramppasi ja tärisin nätisti :) Pääsin Reetta&Co:lla testaamaan kotiviljeltyjä chilejä, Reettan ajatus oli kai se että olisin laittanut hiukan siitä pienestä chilihedelmästä mun ruuan päälle mutta mun ajatus ei oikein kulkenut treenin jälkeen joten heitin se kokonaisena suuhun ja pureskelin... Oli aika tulista :) Ajattelin että vahinko on jo tapahtunut joten vedin sen perään toinen samanlainen. Sen jälkeen ei naurattanut enää vaan keskityin vedenjuontiin ja riisin syömiseen :) Aineenvaihdunta sai ainakin kunnon potku!

Huomasin muuten eilen että hienahajuni on muuttunut. Olen aina hikoillut todella paljon mutta hieni ei ole ikinä haissut tai jättänyt hajua vaatteisiin. Eilen kun otin pois treenivaatteet koneesta huomasin että jokaisella treenitopilla on pistävä hienhaju kainalojen kohdalla. Olen myös viime viikon aikana kinnittänyt huomiota siihen että hieni haisee erilaiselta. Taitaa olla joku hormonaallinen muutos, harmi etten tiedä mistä se johtuu.... Toivottavasti tämä vaihe menee ohi, en välitä kovin paljon tosta hajusta meinaa!

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.