Sidor

5.10.2013

Uudet treenileggarit, paino tippuu ja treeniohjelma toimii :D!!!!

Sain torstaina ensimmäinen paketti yhteistyökumppaniltani Fit4Youlta, Better Bodiesin uudet pitkät treenileggarit Athlete Tights. Testasin niitä tietty heti kun sain tilaisuus siihen, eli perjantaina aamulla aamulenkillä ja tänään jalkatreenissä. Jos ihan rehellisiä ollaan niin pidin niitä päällä myös koko ilta torstaina... :) Ne on todella mukavat jalassa ja niissä on mukavaa kyykätä + olla. Suosittelen lämpimästi!!! Niitä löytyy myös väriyhdistelmällä musta/oranssi ja musta/harma. Minulla on joku turkoosi vaihe joten värivalinta oli selvä :)

Kuten olen kirjoittanut aikaisemmin niin painoni on pysynyt hyvin stabiilina alkukeväästä lähtien jolloin tehtiin hiukan muutoksia ruokavaliossani ja myös sen jälkeen kun pääsin välidieetille, eli noin neljä viikkoa sitten. No, viime tiistaina tapahtui taas hiukan muutoksia ruokavaliossani ja treeneissä, välipalasta vietiin pähkinät ja treenit puolitettiin viiteen salitreeniin viikossa. Kahden treenipäivän jälkeen paino tippui 1,1 kilolla ja eilisen lepopäivän jälkeen taas saman verran, eli neljässä päivässä paino on mennyt alas 2,2 kg. Kroppa on selvästi reagoinut muutokseen ja pistänyt nesteet liikkeelle :) Katsotaan miten paino käyttäytyy tulevien viikkojen aikana. Tähän asti on mennyt niin että paino tippuu hetkellisesti heti muutoksen jälkeen ja lyö sitten takaisin nesteet jolloin paino on noussut samoihin lukemiin kun ennen laskua, eli käytännössä 86,5 kiloon. Toki painolla ei ole hirveästi väliä vaan itse suosin oma peilikuva ja valmentajan silmä kehityksen mittarina. Se on kuitenkin mielenkiintoista seurata painoa mutta siitä ei todellakaan kannata ottaa stressiä :) Kyllä se laskee siihen kisapainoon sitten kun on se aika.

Uudesta treeniohjelmasta sen verran että treenit menee niin saamarin hyvin perille ja olen saanut nauttia kunnon DOMSista :) sekä huippuhyvästä tuntumasta treenien aikana. En ole pitkään aikaan saanut lihakset näin hyvin väsytetty näin äkkiä. Nauroin itselleni olkapäätreenissä kun lopuksi ei edes neljän kilon käsipainot meinanut lähteä liikkeelle pystypunnerruksessa... edellissä treeniohjelmassa vedin kevyesti kahdeksan toiston sarjoja 20 kg:n käsipainoilla ja hyvällä tekniikalla. En myöskään saanut yhtään viparia tehty ilman käsipainoja :) Yritin pudotussarjan lopussa tehdä vipareita tyhjillä käsillä mutta en kyllä saanut kovin monta vedetty kun kädet ei suostunut liikkumaan enää. Toimii!! Olkapäät polttivat vielä yöllä kun olin mennyt nukkkumaan :D Ainut huono puoli tässä on se, että minulla on liiaan paljon aikaa ja energia... Olen pomppinut kun plussapallo työtuolillani ja käyn muutenkin ylikierroksilla. Toivottavasti tottuu siihen ettei saa treenata kun se yksi kerta päivässä muuten pitää keksiä jotain muuta tekemistä.

Hyvää viikonloppua :D!

2 kommenttia:

 1. Uuuuhh-lalaa! Noi housut! <3
  Sit kun mäkin mahdun tollasiin, niin arvaa kellä on myös tommoset! :)
  Mä oon ihan treenivaatefriikki - tiedän jo nyt, että niitä tulee hamstrattua enemmän kuin laki sallii! :D

  DOMS on <3
  Mullakin koko kroppa huutaa tällä hetkellä ja olo on suorastaan kauhee, mutta toisaalta, tää on varmaan ainoo kipu maailmassa (synnytyksen lisäksi) jonka kaikesta huolimatta luokittelen kivuksi jonka haluankin tuntea. :)

  Ihanaa viikonloppua sulle Dea! <3

  VastaaPoista
 2. Hei noita housuja on kyllä muita kokoja joten eiköhän sun pitää mennä ostoksille pian ;) Nainen tarvitsee kyllä treenivaatteita, varsinkin kun kuluttaa paljon aika salilla ja lenkkipolulla... :D

  DOMS on kyllä tosi jees! Onneksi se ei kuitenkaan ole onnistuneen treenin mittari, koska minulla tulee nykyään todella harvoin lihaskipua treenin jälkeen. Poikkeuksena on kun saa uusi ohjelma tai pidemmän lepojakson jälkeen ja toki pt-treenit :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.