Sidor

6.10.2013

Posetreeni ja palovamma...

Kävin taas vaihteeksi poseramassa ja treenaamassa vaparia. Pakkoahan on keksiä jotain ajan täytteeksi kun treenit vietiin (ainakin osittain ;))!!! Olen kyllä panostanut lepäämiseen entistä enemmän mutta kun on nukkunut 11 tunnin yöunet ja päikkärit ei ehkä tarvitse nukkua enempää ;) joten olen myös kuluttanut ylimääräinen aika opiskeluun ja kehonhuoltoon. Sain muuten poseopettajaltani palautetta siitä että voisin lyhentää omia posetreenejä puolen tunnin sessioiksi eikä vetää tunti putkeen. Olen nauranut tälle hiukan koska mantra on tähän asti ollut se, että "poserausta ei voi treenata liian paljon"... No, sitten Dea alkoi treenata oikein urakalla ja meni näköjään hiukan yli, taas vaihteeksi :D Into saattaa kuulema loppua. Katsotan jos tottelen käsky lyhentää treenejä, aika menee vaan niin nopeasti kun pääsee vauhtiin ja varsinkin jos on kaveri mukana ja otetaan kuvia/videopätkiä. Olen päättänyt että jatkossa treenaan vaparia enemmän ilman peiliä ja lisäksi pitää alkaa treenata vaparibiisin kanssa :)

Edit: Videon kanssa on ilmeisesti ollut ongelmia. Nyt se toimii :)

                                  Totesin tänään että salia harrastavilla ihmisillä on huomattavasti suurempi loukkaantumisriski verrattuna muihin ihmisiin, ainakin minulla ja keittiön puolella. Aamulla yksi tulikuuma muna räjähti suoraan otsaani sillä seurauksella ett sain palovamman. Pitää ehkä pikkuhiljaan vähentää oma munakulutus tai ainakin olla hellävaraisempi kun käsittelee niitä :D tai lopettaa munien kypsentäminen mikrossa.2 kommenttia:

  1. Hah, mäkin onneksi muistin yksi päivä ettei keitettyä munaa kannata laittaa mikroon joten otin ne pois lautaselta ennen kuin lykkäsin lautasen sisään :D Nimim. kerrasta oppineena.

    VastaaPoista
  2. Sä oot selvästi fiksumpi kuin minä :D En ikinä opi vaikka munat räjähtävät koko ajan :) Se on vaan niin kätevä tapa valmistaa munia, kunhan vaan muistaa vahia niitä ;)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.