Sidor

29.9.2013

Tiimipäivä, teholepo ja bye bye tuplatreenipäivät

Äsken oli perjantai iltapäivä ja nyt on jo sunnuntai ilta, mihin viikonloppu meni?! Tuntuu siltä ettei sitä ollutkaan mutta kun tarkemmin mietin asiaa niin taisin olla Tampereella lauantaina ja Nauvossa tänään... Aika menee vaan niin nopeasti kun on paljon tekemistä.

Meillä oli lauantaina tiimipäivä Tampereella. Tarkoitus oli ajaa sinne Turusta viiden akan kokoonpanossa mutta lopuksi lähdettiin ajamaan kahdestaan Annan kanssa. Pidettiin kyllä hauskaa ja treenattiin viiden naisen edestä joten lopputulos oli sama kun jos koko jengi olisi lähtenyt. Fiksuna tyttönä kävin itse launataina aamuyöllä ennen lähtöä jumppaamassa olkapäitä, rinta ja ojentajia Gymillä. Launataina oli nimittäin tämän treenihullun viimeinen tuplapunttipäivä ainakin hetkeen :( Buhuu :´( !!! Kuten kirjoitin jo aikaisemmin niin uskon vahvasti että kevennys treenimäärässä tekee oikein hyvää minulle, eli no hätä :) Se on ollut tiedossa alusta asti etten saa treenata kahdesti päivässä salilla loputtomiin joten olen osanut nauttia täysillä siitä ajasta jolloin sain tehdä näin. Yritän aina löytää jokaisesta asiasta positiivisia puolia ja keskittyä niihin. Tästä löytyy paljon positiivista kuten se, että 1) kroppa saa palautua kunnolla 2) saan enemmän aikaa tehdä jotain muuta kivaa kuten... öööö.... noh tähän en nyt keksi mitään, tykkään meinaa ihan hitosti treenaamisesta 3) Saan nukkua aamuisin. Eikun olen aamuihminen, en muutenkaan jaksa nukkua myöhään. Hmm... en keksinytkään niin paljon hyviä puolia treenien vähentämisestä mutta nro 1 olikin todella hyvä pointti joten keskityn siihen :) Eli hyvä puoli tässä on se, että kroppa saa palautua kunnolla + saa uusia ärsykeitä, kehittyminen saa lisäboostia ja homma menee taas eteenpäin! 

Nyt taisin taas mennä aihepiirin ulkopuolelle, olin kirjoittamassa viikonlopusta ja treenireissusta eikä siitä miten surullista on kun minulta viedään treenejä. Eli, kävin lauantaina aamulla treenaamassa jonka jälkeen lähdettiin Annan kanssa ajamaan kohti Suomen bodymekka Tampere :) Pääsimme perille ainoastaan yhdellä pissatauolla. Toki oli pakko juosta suoraan Sokoksen vessaan kun auto oli saatu parkkiin :) Mutta anyway, yksi vessatauko on jo aika normaalimäärä. Niitä on yleensä ollut useampia ;) Oli taas mukavaa nähdä tiimikavereita ja treenata kimpassa :D! Pääsin treenaamaan rinta, ojentajat ja hauikset. Treeni meni todella hyvin perille, rinta kiristi mukavasti ja kädet pälttivat niin paljon koko kotimatkan aikana etten pystynyt pitämään 1,5 litran vesipullosta kiinni käsillä vaan pidin se sylissä kun pieni lapsi :) Aika kivaa! Tämä oli hieno lopetus hyvälle treenijaksolle! Pidän nyt kolme päivää lepoa ja hyökän sitten uuden ohjelman kimppuun keskiviikkona. 

Aloitin lepääminen tänänään teholevolla. Aamulenkki ei lasketa, eihän ;) Sen jälkeen olen onnistunut nukkumaan parit päikkärit, loput päivästä olen istunut autossa Nauvoon ja takaisin siskoni kanssa sekä maanut äidin sohvalla ja silittänyt perheen kolme kissaa. Sain perheeltäni jälleen kerran palautetta siitä että lepo ei tekee minulle hyvää koska olen liian energinen ja juttutaso on todella huono, sen lisäksi nauraan hysteerisesti ja kiusaan siskoani. Olen kuulema täysin sietämätön :D Kiva juttu :)

Otin pitkästä aikaa hiukan ruokakuvia. Luin jostain että ainut mitä tarvitaan fitnessblogiin on kuvia aamupuurosta/ruuasta + kuvia takapuolesta. Kai tässä on jotain kuvia minun ahterista ja on niitä ruokakuviakin ennestään mutta ajattelin skarparta hiukan ja esittää teille mitä söin päivälliseksi tänään, valkokaalia, ruusukaalia, pinaattia, vuonakaalia jauhelihaa ja valkuaista, yummy! Olen kunnon kaaliaddikti ja rakastan kaalia kaikessa muodossa. Suosikkeihin kuuluu parsa-, ruusu-, varhais- ja kukkakaalia. Pakko sanoa että tämä bodyruokavalio on erittäin helppo kun muutenkin tykkää paljon parsakaalista, kanasta, munista, rahkasta, riisistä, puurosta ja kaikesta muusta mitä siihen nyt kuuluu :) 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.